Camperhuur Zweden

 

Hoogtepunten van camper huren in Zweden

Zweden beleven in alle vrijheid en op een unieke manier

gevarieerde landschappen met bossen, meren en bergen

gezellige plaatsjes en prachtige nationale parken

Dalarna, Siljanmeer, Härjedalen en eventueel Noorwegen

vrij toegankelijke natuur

reis in uw eigen tempo

REISinformatie

VOORBEELDROUTE

8 dagen

voorbeeldroute
15 dagen

de CAMPERS

& prijzen

Extra opties

Een afwisselende rondreis vol vrijheid

Trek per huurcamper rond door Zweden en beleef het grootste land van Scandinavië in al haar pracht in uw eigen tempo. Ga staan waar u wilt en geniet van de eindeloos lange dagen in de zomer en de onvoorstelbare herfsttinten. Het rijden op de brede, rustige wegen door de alom aanwezige natuur is een bijzondere ervaring en onderweg kunt u aan tal van activiteiten en excursies deelnemen. Stap in een kano, bezoek fraaie nationale parken, maak schitterende wandelingen, ga beren spotten vanuit een observatiehut, maak kennis met de Sami cultuur, maak 's avonds een vuurtje, grill uw vlees hierboven, zwem in de kraakheldere meren, adem de gezonde lucht in, ga vissen, kom helemaal tot rust, ontmoet elanden en rendieren en geniet van de uitbundig bloeiende flora. Ook u zult ontdekken dat Zweden net zo mooi is als op de ansichtkaarten!

 

U vliegt in circa 1 uur en veertig minuten van Schiphol naar het internationale vliegveld van Stockholm. Daar staat de transfer al voor u klaar en wordt u naar uw camper gebracht.   Na een uitgebreide uitleg over het gebruik van de camper kunt u vertrekken. Met de gratis wegenkaart van Scandinavië, de gratis voorbeeldroutes en de gratis reisgids van Zweden gaat u uitstekend voorbereid aan uw avontuur beginnen! Met de camper bent u vrij als een vogel en het vinden van een idyllische overnachtingsplaats zal geen enkel probleem vormen! U bent daarbij niet gebonden aan een camping, vrij kamperen is in heel Scandinavië toegestaan. Aan het einde van uw heerlijke rondreis keert u weer terug naar Stockholm. Na het inleveren van de camper vliegt u tot slot terug naar Schiphol.

 

U kunt zelfs Zweden combineren met Finland of Noorwegen. Uiteraard kunt u de huur van de camper aanpassen aan uw eigen reistempo. Neem gerust contact met ons op, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

 

Extra's van Go North:

 

 • Wegenkaart van Scandinavië
 • Reisgids van Zweden
 • Persoonlijke tips van Go-North

 

camperhuur Zweden, camper huren Zweden, huurcamper Zweden, op vakantie naar Zweden, Zweden, vakantie Zweden
camperhuur Zweden, camper huren Zweden, huurcamper Zweden, op vakantie naar Zweden, Zweden, vakantie Zweden, Go North
camperhuur Zweden, camper huren Zweden, huurcamper Zweden, op vakantie naar Zweden, Zweden, vakantie Zweden, Go North

________________________________________________________________________________________________________________________

Er zijn vele mooie routes mogelijk om te rijden met uw huurcamper in Zweden. Uiteraard staat het u geheel vrij uw eigen route te bepalen, maar  om u te helpen oriënteren hebben we er vast één vermeld. Vraag ons gerust om meer routes. We kennen Zweden als geen ander en helpen u graag! Langs de route zijn tal van campings. De campings welke in deze voorbeeldroute zijn opgenomen dienen slechts ter indicatie en de kosten voor de overnachtingen zijn niet bij de reissom inbegrepen.

Dag 1. Välkommen till Sverige, welkom in Zweden!

 

Vanaf Schiphol vliegt u naar de luchthaven Stockholm-Arlanda waar uw transfer naar de camperverhuurder klaar staat. Na een korte rit van 5 kilometer komt u bij uw camper aan en volgt er een gedegen uitleg. Hierna kan uw rondreis beginnen! De rustige, brede en glooiende wegen door typisch Zweedse landschappen van meren, bossen, heuvels en kleine plaatsjes  brengen u naar het 50.000 hectare grootte natuurreservaat Malingsbo-Kloten, leefgebied van vele elanden. Onderweg kunt u eerst nog een bezoek brengen aan de zilvermijn in Sala en 155 meter diep de grond in afdalen voor een interessante rondleiding. Maak vandaag prachtige wandelingen, huur een kano, maak een vuurtje, gooi een hengeltje uit en geniet met volle teugen van de rustgevende natuur. U kunt er voor kiezen om te overnachten op Malingsbocamping.

 

 

Rijafstand: luchthaven Stockholm -  Malingsbo ca. 180 km | 2.15 u. rijden

Dag 2 en 3. De omgeving van het magische Siljanmeer

 

U trekt vandaag verder naar de geweldige provincie Dalarna, volgens vele de mooiste provincie van Zweden. Het is één grote natuurattractie, met daarnaast veel cultuur.  Het is de streek van kleine dorpjes met roodgeschilderde huisjes gelegen in groene bossen aan spiegelende meren.  Neem deze twee dagen de tijd om de fascinerende regio  rond  het 290 vierkante kilometer grootte Siljanmeer te ontdekken. Deze regio is ooit ontstaan door de inslag van een meteoriet. De omgeving staat werkelijk bol van de activiteiten en bezienswaardigheden. Wandel of fiets door de prachtige omgeving over goed aangegeven paden, zwem in het meer of neem deel aan een kanotocht, wildsafari of boottocht over het meer. Maak een dagtocht langs de vele hoogtepunten rond het meer. Breng een bezoek aan Nusnäs, waar de wereldberoemde houten paardjes met de hand gemaakt worden, het openlucht theater Dalhalla, het Zorn-museum, het Vasalops-museum in Mora, het naturrum in Siljansnäs, een "levande fäbod" (oude boeren-nederzetting), het roofdieren-park Grönklitt met het ernaast gelegen Fryksås, de 30 meter diepe canyon Storstupet en de schuimende stroomversnelling Helvetesfallet.   Of bezoek de gezellige plaatsjes Mora, Rättvik en Leksand gelegen aan het meer en proef van heerlijke, lokale gerechten. Bent u rond 20 juni in deze omgeving, beleef dan de traditionele "Midsommar"-feesten. Er zijn meerdere campings rond het meer.

 

Rijafstand: Malingsbo - Mora ca. 160 km | 2.15 u. rijden

camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden
camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden

Dag 4. Naar de hoogste waterval van Zweden

 

Vandaag zegt u het Siljanmeer gedag en reist u in de richting van Noorwegen. De glooiende weg voert door steeds kleiner wordende plaatsjes en langs de machtige rivier de Österdalälven. Met enig geluk ziet u vandaag een eland in het struikgewas langs de rivier.

Het beeldschone nationaal park Fulufjället is de hotspot van vandaag. U kunt er tot aan de onderkant van de hoogste waterval van Zweden, de Njupiskär, wandelen. De waterval tuimelt van een plateau 93 meter naar beneden. Ook kunt u over de waterval heen wandelen en genieten van de fraaie vergezichten, de prachtige mossen en de bergflora. Wellicht ziet u de giervalken die op de steile wanden broeden voorbij scheren. Een bezoek aan het bezoekerscentrum is zeer de moeite waard. U kunt de komende twee nachten op de fraai aan een stroomversnelling gelegen camping in Idre overnachten of semi-wildkamperen op één van de vele zogenaamde "lägerplatser".

 

Rijafstand: Mora- Fulufjället NP - Idre ca. 210 km | 3 u. rijden

camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden

Dag 5. Actief in de Zweedse bergen

 

Trek vandaag verder en beleef de imponerende natuur rond Idre. U kunt te voet of te paard kennis maken met het berglandschap. Mountainbikers kunnen hier hun hart  ophalen op de slingerende paden rond de berg Gränjesvålen. U kunt in de omgeving een rendierfarm bezoeken of in het nationaal park Grövelsjön een prachtige bergwandeling maken waarbij u eerst de watertaxi neemt over een bergmeer. Vervolgens kunt u er voor kiezen om deels via Noorwegen terug te wandelen. Vissen, een spectaculaire rafttocht, beversafari, kanotocht of uw hoogtevrees overwinnen op een hoogtebaan behoren ook tot de mogelijkheden. Houdt u van golfen? Dan kunt u uw geluk beproeven op de 18 holes golfbaan welke tot één van de mooiste banen van Zweden wordt gerekend. 's Avonds rijdt u nog even de trollvägen op. Wanneer u hier op de aangegeven plek uw camper in zijn neutraal zet rijdt uw camper de berg op! U heeft daarnaast uitzicht over de uitgestrekte vlaktes rond de in Zweden bekende bergen Nipfjället en Städjan, waar 's zomers duizenden rendieren leven.

camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden

Dag 6. Een nacht beren kijken

 

De Zweedse kale bergen maken vandaag plaats voor de uitgestrekte taiga wouden van de provincie Jämtland. U volgt de schilderachtige route naar het gehucht Ängra, waar u een wel heel speciale nacht kunt beleven. U kunt met een bootje naar een vlot worden gebracht. Op dit vlot staat een berenoberservatiehut waar u een nachtje in kunt verblijven om beren en veelvraten te bekijken. Daarnaast maakt u kans om een steenarend te zien. Een nacht op het vlot is een onvergetelijke ervaring net als de andere door de Nederlandse eigenaar Marco georganiseerde wildlife-excursies. U kunt uw camper parkeren op de camping van Camp Ängra.

 

 

Rijafstand: Idre - Ängra ca. 200 km | 3 u. rijden

camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden

Dag 7.Het waterrijke Hedesunda

 

Vandaag reist u door de groene heuvels van de streek Hälsingland naar het waterrijke Hedesunda. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan een op het Unesco Werelderfgoedlijst staande Hälsinge gård, een elandenfarm bezoeken of een stop maken aan de Botnische golf en lokale visgerechten proeven. Op de camping van Hedesunda brengt u de laatste avond door. De camping ligt schitterend op het eiland Ön en wordt omsloten door vis- en vogelrijk water. U kunt er een visboot huren en tal van andere activiteiten beleven. Op Hedesunda camping van de enthousiaste Nederlandse eigenaren Renata en Meindert  is alles tot in de puntjes verzorgd. Het is de perfecte plek om uw laatste nacht in Zweden door te brengen.

 

 

Rijafstand: Ängra - Hedesunda ca. 250 km |  3.30 u. rijden

camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden

Dag 8. Terug naar huis

 

Nadat u de laatste indrukken hebt opgedaan in Hedesunda neemt u afscheid van deze fraaie plek en rijdt u uw camper, eventueel met tussenstop in het Färnebofjärden nationaal park, terug naar de verhuurlocatie waar vandaan u naar het vliegveld wordt gebracht. Hier checkt u in voor uw rechtstreekse vlucht terug naar Schiphol.

 

 

Rijafstand: Hedesunda - Luchthaven Stockholm ca.  130 km | 1.45 u. rijden

camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden

________________________________________________________________________________________________________________________

Er zijn vele mooie routes mogelijk om te rijden met uw camper in Zweden. Uiteraard staat het u geheel vrij uw eigen route te bepalen, maar  om u te helpen oriënteren hebben we er vast één vermeld. Vraag ons gerust om meer routes. We kennen Zweden als geen ander en helpen u graag! Langs de route zijn tal van campings. De campings welke in deze voorbeeldroute zijn opgenomen dienen slechts ter indicatie en en de kosten voor de overnachtingen zijn niet bij de reissom inbegrepen.

Dag 1. Välkommen till Sverige, welkom in Zweden!

 

Vanaf Schiphol vliegt u naar de luchthaven Stockholm-Arlanda waar uw transfer naar de camperverhuurder klaar staat. Na een korte rit van 5 kilometer komt u bij uw camper aan en volgt er een gedegen uitleg. Hierna kan uw rondreis met de camper beginnen. Rij eerst naar het Garphyttan nationaal park, één van de oudste nationale parken van Zweden. De kern van dit nationaal park bestaat uit het terrein van een oud landgoed en de omliggende bossen en cultuurlandschappen. In het voorjaar en in de zomer is de bodem van de bossen bedekt met een tapijt van hepaticas, bosanemonen, sleutelbloemen en lelietjes van dalen. De lucht is vol bloemige geuren en de intense zang van vogels. Maak een lange of korte wandeling door de gevarieerde en rijke natuur van deze prachtige plek waar zeldzame flora en fauna gedijen. Eventuele overnachting op Ånnaboda camping.

 

Rijafstand: luchthaven Stockholm -  Garphyttan NP

ca. 210 km | 2.30 u. rijden

Dag 2. Gigantische rotsblokken en diepe kloven

 

Na uw eerste nacht in Zweden doorgebracht te hebben rijdt u vandaag naar het Tiveden nationaal park. Bezoek onderweg het idyllische Askersund en de fraaie  oevers van het Väternmeer. Het nationaal park biedt interessante natuurbelevenissen en is een ware wildernis te midden van regio’s met culturele tradities tussen het meer Vänern en Vättern. Hier, in één van de wildste bossen in het zuiden van Zweden, kunt u wandelen door chaotische landschappen bezaaid met keien tot wel 10 meter hoog, welke hier terecht zijn gekomen tijdens de laatste ijstijd. De wandelingen beginnen bij het bezoekerscentrum en varieren van 1,5 tot 15 kilometer. Er zijn ook veel spannende grotten evenals enkele prachtige bosmeren. U kunt het nationaal park niet alleen te voet verkennen. Er bestaat de mogelijkheid om dit te paard te doen.

 

 

Rijafstand: Garphyttan NP - Tived NP - camping Tiveden

ca. 210 km | 2.30 u. rijden

Dag 3. Naar de Zweedse scherenkust

 

Nadat u afscheid hebt genomen van Tiveden rijdt u via een schilderachtige route door  groene heuvels en langs spiegelende meren naar de fantastische scherenkust van Zweden. Maak onderweg stops in de gezellige stadjes langs het Vänernmeer en rij over  kronkelende weggetjes langs de kust door kleine visserplaatsjes waar u verse vis kunt kopen. U heeft uitzicht over de duizenden eilandjes , scheren en slikken die voor de kust liggen. Neem vanuit Strömstad de ferry naar het interessante Kosterhavet nationaal park, een marien park die over een smal 200 meter diep fjord te bereiken is. Beleef hier de uitbundige dierenwereld met duizenden vogels en een grote populatie zeehonden en leer alles over de  lange, boeiende, geologische geschiedenis van het gebied. Er zijn vele fraai gelegen campings in deze regio bijvoorbeeld Lagunen camping.

 

 

Rijafstand: Tiveden -  Strömstad ca. 290 km | 3.30 u. rijden

Dag 4. De hoofdstad van Noorwegen, Oslo

 

U rijdt vandaag langs de scherenkust van Zweden Noorwegen binnen om vervolgens de hoofdstad Oslo te bezoeken. De stad is een unieke combinatie van stadsleven en natuur. Bezoek topattracties als  Vigelandsparken met het beeldenpark, het Operahuis, de skischans Holmenkollen, het Fort Akershus, het Vikingschip Museum en het attractiepark TusenFryd. Er is een ruime keus in Oslo wat betreft sightseeing trips, met de boot, per bus of te voet. Geniet een dagje van deze heerlijke stad voordat u morgen de ruige bergen intrekt.

 

 

Rijafstand: Strömstad - Oslo ca. 130 km | 1.30 u. rijden

Dag 5. De bergen van Noorwegen in

 

De route vandaag is er weer eentje van uitzonderlijke schoonheid. Het landschap wordt steeds ruiger en hoger. Slingerende wegen langs schuimende beken, glinsterende bergmeren en over hoogvlaktes brengen u langs fantastische vergezichten.  Uw eindbestemming vandaag is de camping bij Maurvangen aan de rand van het indrukwekkende Jotunheimen nationaal park. U kunt hier een plekje in de vrije natuur zoeken of een op de camping Beseggen Fjellpark.

 

 

Rijafstand: Oslo -  Maurvangen ca. 260 km | 3.30 u. rijden

Dag 6. Een wandeling over een juweel van een bergkam

 

Vandaag kunt u op een speciale manier kennis maken met de overweldigende schoonheid van het nationaal park Jotunheimen. U begint met de boottocht over het beeldschone, turquoise-blauwe gletsjermeer Gjende. Nadat u bij Memurubu van de boot bent gestapt maakt u een 16 kilometer lange (6 tot 7 uur durende) wandeling over de bergkam Besseggen terug naar Gjendesheim. Bergriviertjes, talrijke ruige grijze en witte bergtoppen, watervallen: het is moeilijk om uw aandacht op het wandelpad te houden zo mooi is het hier. Op sommige stukken is de wandeling zeer stijl, maar uw moed wordt beloond met super uitzichten. Indien u last van hoogtevrees heeft is er een alternatieve route langs de rand van het meer. U verblijft nog een nachtje in Maurvangen.

 

 

 

Dag 7. Actief in Noorwegen

 

U heeft volop keuze vandaag. U kunt via het schilderachtige Lom naar Otta rijden en vervolgens naar het prachtige Rondane nationaal park, het oudste nationaal park van Noorwegen. Rondane is uitgestrekt en met tien toppen boven de 2.000 meter voor velen een droom van een wandelgebied. U kunt een heerlijke dagwandeling door de vredige schoonheid van het ruige landschap maken. Houdt u van actie, dan kunt u bij Heidal Rafting deelnemen aan een spetterende rafttocht. U kunt er voor kiezen om op de camping van Otta of van Heidal Rafting te verblijven.

 

 

Rijafstand: Maurvangen - Otta ca. 80 km | 1.15 u. rijden

 

 

 

 

Dag 8. Naar een UNESCO Werelderfgoed

 

U volgt vandaag de weg langs snelstromende rivieren tussen immense bergen door via  het uitgestrekte Dovrefjell nationaal park naar het stadje Røros, een voormalig mijnstadje dat een moderne gemeenschap huisvest in een historische context: men leeft en werkt er te midden van een UNESCO werelderfgoed. Bezoek de prachtige kerk, maak een indrukwekkende rondleiding door de mijn of bezoek tal van musea en beleef allerlei activiteiten.

In Røros kunt u verblijven op de Håneset Camping of de Bergstaden Camping.

 

 

Rijafstand: Otta - Røros ca. 220 km | 3 u. rijden

 

 

 

Dag 9. Terug naar Zweden

 

U zegt vandaag Noorwegen gedag en maakt kennis met de ruige grensstreek van Zweden met Noorwegen. Dit is het leefgebied van de Sami, de oorspronkelijke bewoners van deze streek, met hun duizenden rendieren. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan de Muskusossenfarm in het bergdorp Tännäs. Er is hier een fokprogramma opgestart om deze prehistorisch ogende ossen te behoeden van uitsterven. Aangekomen in het plaatsje Hede kunt u een bezoek brengen aan de historische Hede Hembygdsgård. Hier kunt u uw camper voor de komende twee nachten parkeren op de camping van Hede.

 

 

Rijafstand: Røros -  Hede ca. 260 km | 3.30 u. rijden

 

 

 

 

Dag 10. Het nationaal park Sånfjlället

 

Majestueus steekt de 1.277 meter hoge berg Sånfjlället uit boven haar omliggende bossen. Haar bekende silhouet is zichtbaar vanuit de meeste gedeeltes van de regio. Reeds in 1909 werd een deel van de berg uitgeroepen tot nationaal park. De regio herbergt een grote populatie aan beren. Ook leven er lynxen en elanden in het 104 vierkante kilometer grote park. De toppen van de bergen zijn begroeid met geelgroene korstmossen en de fauna is er weelderig en kleurrijk. Het nationaal park kent ook een rijk vogelleven. U kunt er steenarenden, visarenden, ruigpootbuizerds, goudplevieren, morinelplevieren, moerassneeuwhoenders en sneeuwhoenders vinden. Een goed bewegwijzerd netwerk aan wandelpaden leiden u door dit bijzondere nationaal park.

Daarnaast kunt u vandaag een bezoek brengen aan de hembygdegård van Hede, om een indruk te krijgen hoe men hier vroeger leefde. Of een kanotocht maken over de rustige rivier Ljungån.

Dag 11. Het nationaal park Fulufjlället

 

Over prachtige hoogvlaktes met weelderig bloeiende vegetatie rijdt u verder door Zweden. naar de geweldige provincie Dalarna.  Wellicht heeft u geluk en ziet u een eland aan de kant van de weg grazen. Bezoek onderweg een Sami nederzetting waar u vers gerookte vis uit de bergmeren en beken en rendiervlees kunt kopen. Uw eindbestemming vandaag is het beeldschone Fulufjället nationaal park. U kunt over goed bewandelbare paden tot aan de onderkant van de hoogste waterval van Zweden, de Njupiskär, wandelen. De waterval tuimelt van een plateau 93 meter naar beneden. Ook kunt u over de waterval heen wandelen en genieten van de fraaie vergezichten. Een bezoek aan het bezoekerscentrum is zeer de moeite waard. Aan de voet van het nationaal park kunt u overnachten op de kleinschalige natuurcamping van Schwedenteam, waar u ook hun elandenfarm of huskyfarm kunt bezoeken of u rijdt naar de camping  in Särna.

 

 

Rijafstand: Hede - Mörkret ca. 170 km | 2.30 u. rijden

Dag 12 en 13. De omgeving van het magische Siljanmeer

 

U volgt vandaag deels de machtige rivier Österdalälven naar het hart van de provincie Dalarna, het Silajnmeer. Het is één grote natuurattractie, met daarnaast veel cultuur.  Het is de streek van kleine dorpjes met roodgeschilderde huisjes gelegen in groene bossen aan het spiegelende meer.  Neem deze twee dagen de tijd om de fascinerende regio  rond  het 290 vierkante kilometer grootte Silajnmeer te ontdekken. Deze regio is ooit ontstaan door de inslag van een meteoriet. De omgeving staat werkelijk bol van de activiteiten en bezienswaardigheden. Wandel of fiets door de prachtige omgeving over goed aangegeven paden, zwem in het meer of neem deel aan een kanotocht, wildsafari of boottocht over het meer. Maak een dagtocht langs de vele hoogtepunten rond het meer. Breng een bezoek aan Nusnäs, waar de wereldberoemde houten paardjes met de hand gemaakt worden, het openlucht theater Dalhalla, het Zorn museum en het Vasalops museum in Mora, het naturrum in Siljansnäs, een "levande fäbod" (oude boeren-nederzetting), het roofdieren-park Grönklitt met het ernaast gelegen Fryksås, de 30 meter diepe canyon Storstupet en de schuimende stroomversnelling Helvetesfallet.   Of bezoek de gezellige plaatsjes Mora, Rättvik en Leksand gelegen aan het meer en proef van heerlijke, lokale gerechten. Bent u rond 20 juni in deze omgeving, beleef dan de traditionele "Midsommar"-feesten.  U heeft de keuze uit verschillende campings.

 

Rijafstand: Mörkret - Mora ca. 160 km | 2.30 u. rijden

Dag 14. Naar het waterrijke Hedesunda

 

U verlaat deze prachtige regio voor uw reis in oostelijke richting. Via Falun, waar u een bezoek kunt brengen aan de grootste kopermijn van Zweden en een interessante excursies diep onder de grond kunt beleven, reist u naar de waterrijke omgeving van Hedesunde. Breng onderweg een bezoek het Färnebofjärden nationaal park, een uniek rivierlandschap in een opmerkelijk fraai deel van de rivier de Neder-Dalälven. Periodieke overstromingen hebben hier een mozaïek aan unieke biotopen geschapen van meren, vennen, stroomversnellingen, meer dan 200 eilanden, wetlands en bossen waarin u een overvloed aan flora en fauna aantreft.  Ongeacht of u een bezoek aan het nationale park brengt  om te wandelen, vissen, vogels kijken of gewoon rustig doen, u kunt rekenen op buitengewone natuurervaringen. Wij adviseren een overnachting op Hedesunda Camping. Deze camping is in eigendom van het enthousiaste Nederlandse echtpaar Renata en Meindert. Vanaf hun, prachtig aan het meer gelegen camping kunt u deelnemen aan tal van natuur- en visexcursies. De perfecte plek om uw laatste nacht in Zweden door te brengen.

 

Rijafstand: Mora- Hedesunda ca. 200 km | 2.30 u. rijden

Dag 15. Terug naar huis?

 

Nadat u de laatste indrukken hebt opgedaan in Hedesunda neemt u afscheid van deze fraaie plek en rijdt u uw camper terug naar de verhuurlocatie waar vandaan u naar het vliegveld wordt gebracht. Hier checkt u in voor uw rechtstreekse vlucht terug naar huis.

 

 

Rijafstand: Hedesunda - Luchthaven Stockholm ca.  130 km | 1.45 u. rijden

camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden
camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden
camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden
camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden
camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden
camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden
camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden
camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden
camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden
camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden
camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden
camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden
camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden
camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden

Uw huurcamper

Algemene informatie

 

U heeft keuze uit liefst vijf verschillende types camper. Er is dus altijd een type die bij uw gezinssamenstelling past. De types Van en Small zijn  uitermate geschikt voor stellen,  het type Medium voor een kleiner gezin, de en types Large en Family voor gezinnen met maximaal  vier kinderen.

 

De minimum leeftijd voor het huren van een camper is 19 jaar. U dient minimaal 1 jaar in het bezit van een geldig B-rijbewijs te zijn en u dient te beschikken over een creditcard voor de borg. Het is niet mogelijk om de borg op een andere manier te voldoen. Uw creditcard dient na het inleveren van de camper nog minimaal zes maanden geldig te zijn.

 

De volgende (keuken)inventaris is bij de huursom inbegrepen: koekenpan, grote kookpan, kleine kookpan, thermosfles, onderzetters, diepe borden, diner borden, boterham borden, glazen, voorraaddozen, vergiet, maatbeker,  koppen, koffiefilter, grote schaal, snijplank, vorken, messen, eetlepels en theelepels, broodmes, groot mes, aardappelschilmesje, dunschiller, garde, schaar, spaghettilepel, saladebestek, kaasschaaf, spatel, pollepel, blikopener, flesopener met kurkentrekker, afwasbak, afwasspons, afdruiprek, pannenlappen, 1 rol toiletpapier, 1 rol keukenpapier, rubberen wegwerphandschoenen, 2 vuilniszakken, handdoek, theedoek, veger & blik, een aantal klerenhangers, waterslang, 220V en 12V-uitgangen, minimaal 1 USB-aansluiting bij de bestuurdersstoel, EHBO-kit, brandblusser, gereedschap bij bandenpech, schoonwatertank, vuilwatertank, toilet, douche, koelkast op 220V en gas, 3-pits gasfornuis, verwarming, radio met cd-speler

 

Binnen de campertypes worden verschillende modellen aangeboden. De afbeeldingen en de plattegronden van de campers kunnen afwijken met de daadwerkelijk aan u toegekende camper. U kunt eventuele voorkeuren aangeven, deze kunnen echter nooit gegarandeerd worden.

 

 

Bij de reissom inbegrepen:

 

 • Rechtstreekse retourvlucht Schiphol - Stockholm met KLM
 • Luchthavenbelasting & brandstoftoeslag
 • Maximaal 23 kg ruimbagage per persoon
 • Retourtransfer luchthaven Stockholm - camperverhuurder (ca. 5 min.)
 • Moderne huurcamper
 • Alle belastingen
 • Ongelimiteerd aantal kilometers
 • On-board computer met navigatie
 • Alle vrijheid om in Zweden, Noorwegen en Finland te rijden
 • Basisverzekering met een eigen risico van 28.000 SEK (ca. € 2.940,=) per ongeluk of schade
 • Bovengenoemde (keuken)inventaris
 • Verlengsnoer voor gebruik op campings (circa 25 m)
 • Waterslang om uw vers water bij te kunnen vullen
 • Meertalige instructieboekjes
 • Muggennetten
 • Raam verduistering set
 • Set keggen
 • Luggage handling, u kunt uw koffer op de verhuurlocatie achterlaten tijdens de huurperiode
 • Eindschoonmaak van het exterieur
 • Basis eindschoonmaak van het interieur (maximale tijd 2 uur)
 • Technische check-up
 • 24/7 hotline roadside assistance phone
 • Uitgebreide uitleg over de camper met instructievideo en persoonlijke uitleg (ca. 1 - 2 uur)

 

Bij boeking ontvangt u extra van Go North

 

 • Wegenkaart Zweden
 • Reisgids Zweden
 • Uitgebreide reisinformatie en persoonlijke tips van Go North

 

Klik op het hieronder vermelde campertype voor meer informatie over de campers en de tarieven

De tarieven zijn weergegeven, per persoon, voor een 8-daagse en een 15-daagse camperreis. Uiteraard is het mogelijk om de duur van uw camperreis aan te passen aan uw gewenste reisduur. Wij maken graag voor u, geheel vrijblijvend, een aantrekkelijk prijsvoorstel.

 • Campertype VAN (voor maximaal 2 personen)

  camper, camperhuur, huurcamper, vakantie, camperverhuur, Zweden, Noorwegen, IJsland, Finland, Lapland, Lofoten, Noordkaap, huren

   

  Chassis: Fiat/Ford

  Motor: Turbo-diesel

  Transmissie: Handgeschakeld

   

  • FM-AM Radio met CD-speler
  • voorzijde voorzien van airco
  • voorzijde voorzien van airbags
  • 80 liter brandstoftank
  • gemiddeld verbruik 8l/100 km
  • schoonwater tank 95 liter
  • grijswater tank 90 liter
  • lengte exterieur 5.99 m
  • breedte exterieur 2.16 m
  • hoogte exterieur 2.8 m
  • gewicht camper 2.800 kg
  • aantal slaapplaatsen 2
  • afmeting bed 192x139 cm
  • inhoud koelkast min. 80 liter
  • 3-pits fornuis
  • badkamer met douche en wastafel
  • chemisch toilet
  • draaibare voorstoelen

   

  Tarieven per persoon bij 2-persoonsbezetting

  8 dagen

  15 dagen

  Dagelijks vertrek in periode:

   

  01-01 t/m 29-03-20

  30-03 t/m 01-04-20

  02-04 t/m 04-04-20

  05-04 t/m 28-05-20

  29-05 t/m 31-05-20

  01-06 t/m 03-06-20

  04-06 t/m 28-06-20

  29-06 t/m 01-07-20

  02-07 t/m 04-07-20

  05-07 t/m 02-08-20

  03-08 t/m 05-08-20

  06-08 t/m 08-08-20

  09-08 t/m 16-08-20

  17-08 t/m 19-08-20

  20-08 t/m 22-08-20

  23-08 t/m 23-09-20

  24-09 t/m 26-09-20

  27-09 t/m 29-09-20

  30-09 t/m 31-12-20

   

   

  € 790

  € 810

  € 825

  € 840

  € 925

  € 1.025

  € 1.125

  € 1.150

  € 1.175

  € 1.205

  € 1.180

  € 1.135

  € 1.080

  € 1.060

  € 990

  € 900

  € 880

  € 840

  € 790

  Dagelijks vertrek in periode:

   

  01-01 t/m 22-03-20

  23-03 t/m 25-03-20

  26-03 t/m 28-03-20

  29-03 t/m 31-03-20

  01-04 t/m 03-04-20

  04-04 en 05-04-20

  06-04 t/m 21-05-20

  22-05 t/m 24-05-20

  25-05 t/m 27-05-20

  28-05 t/m 30-05-20

  31-05 t/m 02-06-20

  03-06 en 04-06-20

  05-06 t/m 21-06-20

  22-06 t/m 24-06-20

  25-06 t/m 27-06-20

  28-06 t/m 30-06-20

  01-07 t/m 03-07-20

  04-07 en 05-07-20

  06-07 t/m 26-07-20

  27-07 t/m 29-07-20

  30-07 t/m 01-08-20

  02-08 t/m 04-08-20

  05-08 t/m 07-08-20

  08-08 en 09-08-20

  10-08 t/m 12-08-20

  13-08 t/m 15-08-20

  16-08 t/m 18-08-20

  19-08 t/m 21-08-20

  22-08 en 23-08-20

  24-08 t/m 16-09-20

  17-09 t/m 19-09-20

  20-09 t/m 22-09-20

  23-09 t/m 25-09-20

  26-09 t/m 28-09-20

  29-09 en 30-09-20

  01-10 t/m 31-12-20

   

   

  € 1.095

  € 1.115

  € 1.135

  € 1.155

  € 1.175

  € 1.185

  € 1.195

  € 1.295

  € 1.395

  € 1.495

  € 1.595

  € 1.675

  € 1.715

  € 1.735

  € 1.760

  € 1.785

  € 1.810

  € 1.835

  € 1.860

  € 1.835

  € 1.790

  € 1.745

  € 1.695

  € 1.655

  € 1.605

  € 1.535

  € 1.470

  € 1.400

  € 1.335

  € 1.290

  € 1.280

  € 1.240

  € 1.200

  € 1.160

  € 1.120

  € 1.095

 • Campertype SMALL (voor maximaal 2 personen)

  camperhuur Noorwegen, camper huren Noorwegen, huurcamper Noorwegen, op vakantie naar Noorwegen, vakantie Noorwegen, Go North

   

  Chassis: Fiat/Ford

  Motor: Turbo-diesel

  Transmissie: Handgeschakeld

   

  • FM-AM Radio met CD-speler
  • voorzijde voorzien van airco
  • voorzijde voorzien van airbags
  • 90 liter brandstoftank
  • gemiddeld verbruik 10-12l/100 km
  • schoonwater tank 100 liter
  • grijswater tank 96 liter
  • lengte exterieur 6,98 m
  • breedte exterieur 2.33 m
  • hoogte exterieur 3 m
  • gewicht camper 2.826 kg
  • aantal slaapplaatsen 2
  • afmeting bed 200x76+76 of 200x137 cm
  • inhoud koelkast min. 80 liter
  • 3-pits fornuis
  • badkamer med douche en wastafel
  • chemisch toilet
  • draaibare voorstoelen

   

  Tarieven per persoon bij 2-persoonsbezetting

  8 dagen

  15 dagen

  Dagelijks vertrek in periode:

   

  01-01 t/m 29-03-20

  30-03 t/m 01-04-20

  02-04 t/m 04-04-20

  05-04 t/m 28-05-20

  29-05 t/m 31-05-20

  01-06 t/m 03-06-20

  04-06 t/m 28-06-20

  29-06 t/m 01-07-20

  02-07 t/m 04-07-20

  05-07 t/m 02-08-20

  03-08 t/m 05-08-20

  06-08 t/m 08-08-20

  09-08 t/m 16-08-20

  17-08 t/m 19-08-20

  20-08 t/m 22-08-20

  23-08 t/m 23-09-20

  24-09 t/m 26-09-20

  27-09 t/m 29-09-20

  30-09 t/m 31-12-20

   

   

  € 795

  € 830

  € 865

  € 885

  € 980

  € 1.075

  € 1.140

  € 1.205

  € 1.260

  € 1.300

  € 1.280

  € 1.215

  € 1.130

  € 1.105

  € 1.030

  € 940

  € 915

  € 860

  € 795

  Dagelijks vertrek in periode:

   

  01-01 t/m 22-03-20

  23-03 t/m 25-03-20

  26-03 t/m 28-03-20

  29-03 t/m 31-03-20

  01-04 t/m 03-04-20

  04-04 en 05-04-20

  06-04 t/m 21-05-20

  22-05 t/m 24-05-20

  25-05 t/m 27-05-20

  28-05 t/m 30-05-20

  31-05 t/m 02-06-20

  03-06 en 04-06-20

  05-06 t/m 21-06-20

  22-06 t/m 24-06-20

  25-06 t/m 27-06-20

  28-06 t/m 30-06-20

  01-07 t/m 03-07-20

  04-07 en 05-07-20

  06-07 t/m 26-07-20

  27-07 t/m 29-07-20

  30-07 t/m 01-08-20

  02-08 t/m 04-08-20

  05-08 t/m 07-08-20

  08-08 en 09-08-20

  10-08 t/m 12-08-20

  13-08 t/m 15-08-20

  16-08 t/m 18-08-20

  19-08 t/m 21-08-20

  22-08 en 23-08-20

  24-08 t/m 16-09-20

  17-09 t/m 19-09-20

  20-09 t/m 22-09-20

  23-09 t/m 25-09-20

  26-09 t/m 28-09-20

  29-09 en 30-09-20

  01-10 t/m 31-12-20

   

   

  € 1.115

  € 1.145

  € 1.180

  € 1.215

  € 1.250

  € 1.270

  € 1.280

  € 1.375

  € 1.470

  € 1.565

  € 1.660

  € 1.720

  € 1.750

  € 1.810

  € 1.870

  € 1.930

  € 1.985

  € 2.025

  € 2.045

  € 2.020

  € 1.960

  € 1.895

  € 1.835

  € 1.770

  € 1.705

  € 1.630

  € 1.560

  € 1.485

  € 1.410

  € 1.365

  € 1.345

  € 1.295

  € 1.245

  € 1.195

  € 1.150

  € 1.115

 • Campertype Medium (voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen)

  camperhuur Noorwegen, camper huren Noorwegen, huurcamper Noorwegen, op vakantie naar Noorwegen, vakantie Noorwegen, Go North

   

  Chassis: Fiat/Ford

  Motor: Turbo-diesel

  Transmissie: Handgeschakeld

   

  • FM-AM Radio met CD-speler
  • voorzijde voorzien van airco
  • voorzijde voorzien van airbags
  • 90 liter brandstoftank
  • gemiddeld verbruik 10-12l/100 km
  • schoonwater tank 100 liter
  • grijswater tank 96 liter
  • lengte exterieur 6,98 m
  • breedte exterieur 2.33 m
  • hoogte exterieur 3 m
  • gewicht camper 3.127 kg
  • aantal slaapplaatsen 4
  • neerklapbed 195x130 cm
  • bed achterin 195x140/190x130 cm
  • inhoud koelkast min. 80 liter
  • 3-pits fornuis
  • badkamer met douche en wastafel
  • chemisch toilet
  • draaibare voorstoelen

  Tarieven (per persoon)

  8 dagen

  15 dagen

  Dagelijks vertrek in periode:

   

  01-01 t/m 29-03-20

  30-03 t/m 01-04-20

  02-04 t/m 04-04-20

  05-04 t/m 28-05-20

  29-05 t/m 31-05-20

  01-06 t/m 03-06-20

  04-06 t/m 28-06-20

  29-06 t/m 01-07-20

  02-07 t/m 04-07-20

  05-07 t/m 02-08-20

  03-08 t/m 05-08-20

  06-08 t/m 08-08-20

  09-08 t/m 16-08-20

  17-08 t/m 19-08-20

  20-08 t/m 22-08-20

  23-08 t/m 23-09-20

  24-09 t/m 26-09-20

  27-09 t/m 29-09-20

  30-09 t/m 31-12-20

  bij 2 pers.

   

  € 810

  € 845

  € 875

  € 895

  € 995

  € 1.095

  € 1.155

  € 1.305

  € 1.450

  € 1.540

  € 1.515

  € 1.415

  € 1.285

  € 1.245

  € 1.130

  € 970

  € 950

  € 890

  € 810

  bij 3 pers.

   

  € 622

  € 648

  € 667

  € 679

  € 751

  € 817

  € 854

  € 959

  € 1.055

  € 1.111

  € 1.096

  € 1.029

  € 936

  € 917

  € 842

  € 729

  € 719

  € 679

  € 622

  bij 4 pers.

   

  € 520

  € 541

  € 556

  € 564

  € 621

  € 670

  € 696

  € 777

  € 849

  € 889

  € 878

  € 828

  € 755

  € 745

  € 689

  € 600

  € 595

  € 566

  € 520

  bij 3 pers.

   

  € 846

  € 867

  € 887

  € 907

  € 926

  € 943

  € 952

  € 1.016

  € 1.079

  € 1.142

  € 1.205

  € 1.243

  € 1.269

  € 1.366

  € 1.463

  € 1.559

  € 1.652

  € 1.714

  € 1.745

  € 1.728

  € 1.664

  € 1.601

  € 1.538

  € 1.473

  € 1.405

  € 1.329

  € 1.249

  € 1.173

  € 1.094

  € 1.039

  € 1.028

  € 988

  € 948

  € 911

  € 870

  € 846

  bij 4 pers.

   

  € 688

  € 705

  € 720

  € 735

  € 749

  € 761

  € 768

  € 818

  € 865

  € 913

  € 960

  € 987

  € 1.006

  € 1.081

  € 1.154

  € 1.226

  € 1.295

  € 1.340

  € 1.363

  € 1.351

  € 1.304

  € 1.256

  € 1.209

  € 1.160

  € 1.110

  € 1.053

  € 993

  € 936

  € 876

  € 833

  € 827

  € 796

  € 766

  € 739

  € 707

  € 688

  Dagelijks vertrek in periode:

   

  01-01 t/m 22-03-20

  23-03 t/m 25-03-20

  26-03 t/m 28-03-20

  29-03 t/m 31-03-20

  01-04 t/m 03-04-20

  04-04 en 05-04-20

  06-04 t/m 21-05-20

  22-05 t/m 24-05-20

  25-05 t/m 27-05-20

  28-05 t/m 30-05-20

  31-05 t/m 02-06-20

  03-06 en 04-06-20

  05-06 t/m 21-06-20

  22-06 t/m 24-06-20

  25-06 t/m 27-06-20

  28-06 t/m 30-06-20

  01-07 t/m 03-07-20

  04-07 en 05-07-20

  06-07 t/m 26-07-20

  27-07 t/m 29-07-20

  30-07 t/m 01-08-20

  02-08 t/m 04-08-20

  05-08 t/m 07-08-20

  08-08 en 09-08-20

  10-08 t/m 12-08-20

  13-08 t/m 15-08-20

  16-08 t/m 18-08-20

  19-08 t/m 21-08-20

  22-08 en 23-08-20

  24-08 t/m 16-09-20

  17-09 t/m 19-09-20

  20-09 t/m 22-09-20

  23-09 t/m 25-09-20

  26-09 t/m 28-09-20

  29-09 en 30-09-20

  01-10 t/m 31-12-20

  bij 2 pers.

   

  € 1.145

  € 1.175

  € 1.205

  € 1.235

  € 1.265

  € 1.290

  € 1.305

  € 1.395

  € 1.490

  € 1.585

  € 1.680

  € 1.740

  € 1.780

  € 1.920

  € 2.065

  € 2.210

  € 2.350

  € 2.445

  € 2.495

  € 2.465

  € 2.370

  € 2.275

  € 2.180

  € 2.085

  € 1.980

  € 1.865

  € 1.745

  € 1.630

  € 1.515

  € 1.435

  € 1.415

  € 1.355

  € 1.295

  € 1.240

  € 1.180

  € 1.145

 • Campertype Large (voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen)

  camper, camperhuur, huurcamper, vakantie, camperverhuur, Zweden, Noorwegen, IJsland, Finland, Lapland, Lofoten, Noordkaap, huren

   

  Chassis: Fiat/Ford

  Motor: Turbo-diesel

  Transmissie: Handgeschakeld

   

  • FM-AM Radio met CD-speler
  • voorzijde voorzien van airco
  • voorzijde voorzien van airbags
  • 90 liter brandstoftank
  • gemiddeld verbruik 10-12l/100 km
  • schoonwater tank 100 liter
  • grijswater tank 96 liter
  • lengte exterieur 6,99 - 7,5 m
  • breedte exterieur 2.34 m
  • hoogte exterieur 3.07 m
  • gewicht camper 3.028 kg
  • aantal slaapplaatsen 6
  • bed voorin 210x160 cm
  • middelste bed  194x160 cm
  • bedden achterin 215x140 cm
  • inhoud koelkast min. 80 liter
  • 3-pits fornuis
  • badkamer met douche en wastafel
  • chemisch toilet

  Tarieven (per persoon)

  8 dagen

  15 dagen

  Dagelijks vertrek in periode:

   

  01-01 t/m 29-03-20

  30-03 t/m 01-04-20

  02-04 t/m 04-04-20

  05-04 t/m 28-05-20

  29-05 t/m 31-05-20

  01-06 t/m 03-06-20

  04-06 t/m 28-06-20

  29-06 t/m 01-07-20

  02-07 t/m 04-07-20

  05-07 t/m 02-08-20

  03-08 t/m 05-08-20

  06-08 t/m 08-08-20

  09-08 t/m 16-08-20

  17-08 t/m 19-08-20

  20-08 t/m 22-08-20

  23-08 t/m 23-09-20

  24-09 t/m 26-09-20

  27-09 t/m 29-09-20

  30-09 t/m 31-12-20

  bij 2 pers.

   

  € 875

  € 895

  € 915

  € 930

  € 1.010

  € 1.100

  € 1.155

  € 1.350

  € 1.550

  € 1.680

  € 1.635

  € 1.495

  € 1.310

  € 1.265

  € 1.140

  € 970

  € 960

  € 925

  € 875

  bij 3 pers.

   

  € 665

  € 680

  € 693

  € 703

  € 760

  € 820

  € 854

  € 990

  € 1.123

  € 1.205

  € 1.177

  € 1.084

  € 955

  € 931

  € 849

  € 729

  € 724

  € 701

  € 665

  bij 4 pers.

   

  € 553

  € 565

  € 574

  € 581

  € 627

  € 672

  € 696

  € 802

  € 901

  € 960

  € 940

  € 870

  € 771

  € 756

  € 695

  € 600

  € 599

  € 581

  € 553

  bij 3 pers.

   

  € 918

  € 933

  € 946

  € 959

  € 972

  € 982

  € 989

  € 1.049

  € 1.108

  € 1.168

  € 1.228

  € 1.267

  € 1.285

  € 1.414

  € 1.540

  € 1.667

  € 1.793

  € 1.870

  € 1.915

  € 1.888

  € 1.795

  € 1.702

  € 1.609

  € 1.514

  € 1.429

  € 1.346

  € 1.263

  € 1.180

  € 1.094

  € 1.039

  € 1.034

  € 1.010

  € 987

  € 964

  € 940

  € 918

  bij 4 pers.

   

  € 743

  € 754

  € 764

  € 774

  € 784

  € 791

  € 795

  € 842

  € 887

  € 932

  € 977

  € 1.005

  € 1.018

  € 1.118

  € 1.212

  € 1.307

  € 1.401

  € 1.458

  € 1.490

  € 1.472

  € 1.402

  € 1.332

  € 1.263

  € 1.190

  € 1.128

  € 1.066

  € 1.004

  € 941

  € 876

  € 833

  € 830

  € 813

  € 795

  € 778

  € 759

  € 743

  Dagelijks vertrek in periode:

   

  01-01 t/m 22-03-20

  23-03 t/m 25-03-20

  26-03 t/m 28-03-20

  29-03 t/m 31-03-20

  01-04 t/m 03-04-20

  04-04 en 05-04-20

  06-04 t/m 21-05-20

  22-05 t/m 24-05-20

  25-05 t/m 27-05-20

  28-05 t/m 30-05-20

  31-05 t/m 02-06-20

  03-06 en 04-06-20

  05-06 t/m 21-06-20

  22-06 t/m 24-06-20

  25-06 t/m 27-06-20

  28-06 t/m 30-06-20

  01-07 t/m 03-07-20

  04-07 en 05-07-20

  06-07 t/m 26-07-20

  27-07 t/m 29-07-20

  30-07 t/m 01-08-20

  02-08 t/m 04-08-20

  05-08 t/m 07-08-20

  08-08 en 09-08-20

  10-08 t/m 12-08-20

  13-08 t/m 15-08-20

  16-08 t/m 18-08-20

  19-08 t/m 21-08-20

  22-08 en 23-08-20

  24-08 t/m 16-09-20

  17-09 t/m 19-09-20

  20-09 t/m 22-09-20

  23-09 t/m 25-09-20

  26-09 t/m 28-09-20

  29-09 en 30-09-20

  01-10 t/m 31-12-20

  bij 2 pers.

   

  € 1.255

  € 1.275

  € 1.295

  € 1.315

  € 1.335

  € 1.350

  € 1.360

  € 1.445

  € 1.535

  € 1.625

  € 1.715

  € 1.775

  € 1.805

  € 1.990

  € 2.180

  € 2.370

  € 2.560

  € 2.680

  € 2.750

  € 2.705

  € 2.565

  € 2.425

  € 2.285

  € 2.145

  € 2.015

  € 1.890

  € 1.765

  € 1.640

  € 1.515

  € 1.435

  € 1.425

  € 1.390

  € 1.355

  € 1.320

  € 1.285

  € 1.255

 • Campertype Family (voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen)

  camperhuur Noorwegen, camper huren Noorwegen, huurcamper Noorwegen, op vakantie naar Noorwegen, vakantie Noorwegen, Go North

   

  Chassis: Fiat/Ford

  Motor: Turbo-diesel

  Transmissie: Handgeschakeld

   

  • FM-AM Radio met CD-speler
  • voorzijde voorzien van airco
  • voorzijde voorzien van airbags
  • 90 liter brandstoftank
  • gemiddeld verbruik 10-12l/100 km
  • schoonwater tank 100 liter
  • grijswater tank 96 liter
  • lengte exterieur 6,49 m
  • breedte exterieur 2.34 m
  • hoogte exterieur 3.07 m
  • gewicht camper 3.051 kg
  • aantal slaapplaatsen 6
  • bed voorin 210x160 cm
  • middelste bed  194x130 cm
  • bedden achterin 215X89 + 89 cm
  • inhoud koelkast min. 80 liter
  • 3-pits fornuis
  • badkamer met douche en wastafel
  • chemisch toilet

  Tarieven (per persoon)

  8 dagen

  15 dagen

  Dagelijks vertrek in periode:

   

  01-01 t/m 29-03-20

  30-03 t/m 01-04-20

  02-04 t/m 04-04-20

  05-04 t/m 28-05-20

  29-05 t/m 31-05-20

  01-06 t/m 03-06-20

  04-06 t/m 28-06-20

  29-06 t/m 01-07-20

  02-07 t/m 04-07-20

  05-07 t/m 02-08-20

  03-08 t/m 05-08-20

  06-08 t/m 08-08-20

  09-08 t/m 16-08-20

  17-08 t/m 19-08-20

  20-08 t/m 22-08-20

  23-08 t/m 23-09-20

  24-09 t/m 26-09-20

  27-09 t/m 29-09-20

  30-09 t/m 31-12-20

  bij 2 pers.

   

  € 855

  € 875

  € 895

  € 910

  € 995

  € 1.095

  € 1.155

  € 1.345

  € 1.535

  € 1.660

  € 1.620

  € 1.485

  € 1.310

  € 1.265

  € 1.140

  € 970

  € 955

  € 915

  € 855

  bij 3 pers.

   

  € 652

  € 667

  € 680

  € 689

  € 750

  € 817

  € 854

  € 987

  € 1.112

  € 1.192

  € 1.167

  € 1.077

  € 955

  € 931

  € 849

  € 729

  € 721

  € 695

  € 652

  bij 4 pers.

   

  € 543

  € 555

  € 564

  € 571

  € 619

  € 670

  € 696

  € 800

  € 893

  € 949

  € 932

  € 865

  € 771

  € 756

  € 695

  € 600

  € 596

  € 577

  € 543

  bij 3 pers.

   

  € 899

  € 913

  € 926

  € 940

  € 953

  € 959

  € 965

  € 1.029

  € 1.089

  € 1.148

  € 1.208

  € 1.247

  € 1.265

  € 1.398

  € 1.520

  € 1.643

  € 1.770

  € 1.851

  € 1.889

  € 1.861

  € 1.775

  € 1.688

  € 1.602

  € 1.510

  € 1.425

  € 1.346

  € 1.263

  € 1.180

  € 1.094

  € 1.039

  € 1.034

  € 1.004

  € 974

  € 944

  € 916

  € 899

  bij 4 pers.

   

  € 728

  € 739

  € 749

  € 759

  € 769

  € 773

  € 778

  € 828

  € 873

  € 917

  € 962

  € 990

  € 1.003

  € 1.106

  € 1.197

  € 1.289

  € 1.384

  € 1.443

  € 1.470

  € 1.452

  € 1.387

  € 1.322

  € 1.258

  € 1.188

  € 1.125

  € 1.066

  € 1.004

  € 941

  € 876

  € 833

  € 831

  € 808

  € 785

  € 763

  € 742

  € 728

  Dagelijks vertrek in periode:

   

  01-01 t/m 22-03-20

  23-03 t/m 25-03-20

  26-03 t/m 28-03-20

  29-03 t/m 31-03-20

  01-04 t/m 03-04-20

  04-04 en 05-04-20

  06-04 t/m 21-05-20

  22-05 t/m 24-05-20

  25-05 t/m 27-05-20

  28-05 t/m 30-05-20

  31-05 t/m 02-06-20

  03-06 en 04-06-20

  05-06 t/m 21-06-20

  22-06 t/m 24-06-20

  25-06 t/m 27-06-20

  28-06 t/m 30-06-20

  01-07 t/m 03-07-20

  04-07 en 05-07-20

  06-07 t/m 26-07-20

  27-07 t/m 29-07-20

  30-07 t/m 01-08-20

  02-08 t/m 04-08-20

  05-08 t/m 07-08-20

  08-08 en 09-08-20

  10-08 t/m 12-08-20

  13-08 t/m 15-08-20

  16-08 t/m 18-08-20

  19-08 t/m 21-08-20

  22-08 en 23-08-20

  24-08 t/m 16-09-20

  17-09 t/m 19-09-20

  20-09 t/m 22-09-20

  23-09 t/m 25-09-20

  26-09 t/m 28-09-20

  29-09 en 30-09-20

  01-10 t/m 31-12-20

  bij 2 pers.

   

  € 1.225

  € 1.245

  € 1.265

  € 1.285

  € 1.305

  € 1.315

  € 1.325

  € 1.415

  € 1.505

  € 1.595

  € 1.685

  € 1.745

  € 1.775

  € 1.965

  € 2.150

  € 2.335

  € 2.525

  € 2.650

  € 2.710

  € 2.665

  € 2.535

  € 2.405

  € 2.275

  € 2.140

  € 2.010

  € 1.890

  € 1.765

  € 1.640

  € 1.515

  € 1.435

  € 1.425

  € 1.380

  € 1.335

  € 1.290

  € 1.250

  € 1.225

Niet bij de reissom inbegrepen:

 

 • Brandstof (u krijgt uw auto met een volle tank brandstof mee en dient deze ook weer volgetankt in te leveren)
 • Verbruik gas. U krijgt twee volle gasflessen verstrekt tijdens de pick-up en er wordt afgerekend per gebruikte gasfles

 

Optionele extra's (gelieve vooraf reserveren i.v.m. beperkte beschikbaarheid van sommige extra's)

 

 • Extra bestuurder, € 53,= per huurperiode
 • Linnenset bestaande uit een dekbed, kussen, kussensloop, lakens, dekbedovertrek en 2 handdoeken, € 53,= per set
 • Campingset bestaande uit een campingtafel en per persoon een stoel,  € 6,= per dag
 • Barbecue grillset inclusief kolen en lucifers,  € 42,= per stuk
 • Koffiezetapparaat (werkt alleen als de camper aangesloten is op elektriciteit), € 20,= per stuk
 • Autostoel kind tot 135 cm (bij wet verplicht indien u een een kind tot 135 cm meeneemt). Wij verzoeken u per kind tot 135 cm de lengte, het gewicht en de leeftijd door te geven zodat ieder kind een passende stoel krijgt, € 58,= per stuk
 • Autostoel kind langer dan 135 cm (niet verplicht). Wij verzoeken u per kind langer dan  135 cm de lengte, het gewicht en de leeftijd door te geven zodat ieder kind een passende stoel krijgt, € 21,= per stuk
 • Chemicaliën bij gebruik van chemisch toilet,  € 25,= per fles (2 l.)
 • Omvormer, € 6,= per dag
 • Afkoop eigen risico van uw huurcamper € 8,= per dag
 • Afkoop volledige eindschoonmaak: schoonmaak afvalwater- en sceptische tank, legen prullenbakken, afhalen bedden, schoonmaak langer dan 2 uur,  € 200,= per camper

 

Het ready to go pakket

 

Dit pakket brengt alle items samen voor een geslaagde vakantie. Het pakket bevat een linnenset per persoon, de afkoop van de volledige eindschoonmaak, een fles chemicaliën, schoonmaakset, regenjasjes, de campingset en de BBQ-set. Het pakket is vooraf te bestellen voor € 147,= per persoon.

 

Overige voorwaarden

 

De camper dient na afloop schoon te worden ingeleverd met geleegde afvalbakken, vuilwatertank, lege wc-cassette, een volle benzinetank en gasfles. Indien de camper niet schoon is, wordt 2.500 SEK (ca. € 263,=) aan  extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. Er mag niet in de camper worden gerookt, hierop staat een boete van 9.000 SEK (ca. € 946,=).

 

Huisdieren zijn welkom in de camper tegen een toeslag van € 210,=. Het is niet toegestaan dieren mee te nemen in de camper zonder dit vooraf door te geven, hierop staat een boete van 4.000 SEK (ca. € 420,=).

 

De depots zijn geopend van 08:00 tot 18:00 uur. Ophalen en afleveren van de camper buiten deze uren is mogelijk tegen betaling van een toeslag van € 100,= per uur buiten de openingstijden. De ophaaldag en de inleverdag worden als volledige dagen meegerekend in de huursom. U dient de camper minimaal 3 uur voor de (terug)vlucht te retourneren i.v.m. inspectie.

 

De minimale leeftijd voor het besturen van een camper is 19 jaar waarbij u minimaal een jaar in het bezit dient te zijn van een geldig rijbewijs.

 

Uw vlucht

 

Onze camperreizen zijn op basis van de laagst geprijsde vluchtklasse. De meeste luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende vervoersklassen. Vaak is er uitsluitend sprake van een prijsverschil tussen verschillende klassen en is er geen verschil in beenruimte en/of verzorging. Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag controleren wij de beschikbaarheid van de vluchtklasse. Mocht de gewenste vluchtklasse niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij direct contact met u op voor overleg. Tegen een toeslag kunt u dan eventueel een hogere vluchtklasse boeken of we kijken naar een andere vertrekdatum.

 

Bijkomende kosten per reserveringsnummer

 

 • Go North berekend geen reserveringskosten, per boeking wordt een bedrag van € 15,= aan bijdrage garantieregeling reisgelden GGTO berekend. Klik hier voor meer informatie over GGTO
 • Eventuele kosten voor een reis- en/of annuleringsverzekering. Indien u nog geen reis- en/of annuleringsverzekering heeft dan helpen wij u graag met het afsluiten hiervan

Extra opties

Park Sleep Fly arrangement Hotel Schiphol

 

Voor een uitgerust en ontspannen begin van uw reis, reist u de dag voor vertrek al naar Schiphol voor ons Park Sleep Fly arrangement in het luxe Van der Valk Hotel Schiphol.

 

U verblijft in een één-, twee-, drie- of vierpersoons Deluxe kamer inclusief:

 • Gratis parkeren tot maximaal 31 dagen
 • Uitgebreid ontbijtbuffet (geserveerd van 05.00 tot 11.00 uur) of ontbijtpakket indien u voor 05.00u naar de luchthaven Schiphol reist
 • Gratis retour shuttle vervoer tussen het hotel de luchthaven van 05.00 tot 00.00.*
 • Gratis entree tot het binnenzwembad, het wellness center, fitness centrum en buiten sport- wandelpark
 • Gratis wifi

 

Tarieven per kamer inclusief bovengenoemde extra’s:

 

Eenpersoonskamer  vanaf € 129,=

Tweepersoonskamer  vanaf € 149,=

Driepersoonskamer  vanaf € 179,=

Vierpersoonskamer  vanaf € 209,=

 

* Indien u naar Schiphol reist van 00.00u tot 05.00u wordt er een toeslag gerekend van € 20,= per kamer tot maximaal 4 personen.

 

De prijzen zijn op basis van beschikbaarheid

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

camphuur Zweden, huurcamper Zweden, camper huren Zweden, Go North, rondreis, camper rondreis, camper rondreis Zweden