Een cruise door wonderlijke landschappen

 

Beleef een expeditie cruise vol contrasten! Uw reis begint op het kleine IJsland, ontstaan uit kokende lava, en vervolgens vaart u naar het ijzige Groenland, een enorme landmassa vol oneindige gletsjers en gigantische ijsbergen

 

Met de OCEAN DIAMOND, een voormalige ijsbreker welke is omgebouwd tot kleinschalig, hoogwaardig expeditie cruiseschip, reist u niet alleen langs de spectaculaire kust van IJsland en Groenland. Een breed scala aan interessante optionele excursies bieden u de mogelijkheid om de hotspots op het eiland op verschillende manieren te beleven.  U maakt kennis met de verbluffende schoonheid van dit verbazingwekkende, kwetsbare gebied en haar gevarieerde lokale cultuur. De fascinerende geschiedenis van de Vikingen, de opvallend moderne hoofdstad van Groenland; Nuuk, de traditionele Inuit gemeenschap van Ilulissat en het op de UNESCO Werelderfgoedlijst ijsfjord Ilulissat vol enorme ijsbergen ontbreken uiteraard niet tijdens deze onvergetelijke cruise.

 

Aan boord maakt u kennis met de levensstijl van de IJslanders en kunt u deelnemen aan tal van boeiende lezingen gegeven door het enthousiaste, ervaren expeditieteam. De crew staat u zowel aan boord als aan wal met raad en daad bij. Uw verblijft in een hut naar keuze, op basis van vol pension. U heeft de keuze uit verschillende, uiterst comfortabele hutten, allen uitgerust met eigen sanitaire voorzieningen. De reis is zo samengesteld dat u ’s avonds en ’s nachts vaart waardoor u overdag zoveel mogelijk tijd heeft al het moois wat het vaste land van IJsland  en Groenland u te bieden heeft optimaal te beleven.

Uw route op kaart

 

 

Klik op het kaartje voor een vergroting

 

Van dag tot dag

 

Dag 1.  Velkomin um borð, Welkom aan boord!

 

Na een comfortabele, rechtstreekse, vlucht vanaf Amsterdam of Brussel landt u op de internationale luchthaven Reykjavik-Keflavik. Daar staat de transfer per luxe touringcar al voor u gereed en wordt u naar de oude haven van de hoofdstad van IJsland, Reykjavik, gebracht. Onderweg zult u zich verbazen over de uitgestrekte lavavelden. Reykjavik betekend “Rokende baai” en is de meest noordelijke hoofdstad ter wereld en de meest westelijke hoofdstad van Europa. Aangekomen in de haven, op wandelafstand van het centrum van de stad, volgt de check-in op de OCEAN DIAMOND en kennismaking met de enthousiaste crew. Na een heerlijk diner van lokale smaakmakers zet u 's avonds koers richting de bijzondere eilandengroep Vestmannæyjar.

 

IJsland, Groenland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen

Reykjavik

 

Dag 2. De eigenzinnige Vestmannæyjar (Westmaneilanden)

 

De wonderlijke eilandengroep Vestmannæyjar ligt even ten zuiden van IJsland en is zo’n 10.000 jaar geleden door vele gewelddadige vulkaanuitbarstingen beginnen te ontstaan. Het eilandje Surtsey is het jongste “lid” van Vestmannæyjar en ontstond in 1963 door een onderzeese vulkanische eruptie. Het is daarmee een van de jongste landmassa’s op aarde. U legt aan in het idyllisch gelegen Heimaey, de hoofdplaats van het gelijknamige eiland. Heimaey is het enig bewoonde eiland van de eilandgroep. U kunt vandaag van boord gaan en zelfstandig een wandeling maken door het stadje en over een deel van het eilandje. Wilt u meer zien van de fraaie natuur? Ga dan mee met een optionele excursie per bus en verwonder u over de unieke en fascinerende landschappen en het diverse vogelleven. Uiteraard maakt u een stop bij de huizen die door een enorme vulkanische eruptie in 1973 half bedolven werden onder het lava. De excursie eindigt bij het interessante Vulkanisch Centrum, waar u onder andere alles leert over het ontstaan van het eiland Surtsey, de vulkanische eruptie in 1973 en de ecologie van IJsland.

Houdt u van golf? Dan heeft u vandaag optioneel de kans om ca. 5 uur op de beroemde Vestmannaeyjar golfbaan uw vaardigheden te testen. De golfbaan ligt pal aan zee in een verzonken vulkanische krater. De panoramische uitzichten over de ruige kustlijn en de omliggende vulkanische landschappen van deze 18 holes, par 70 baan maken deze golfbaan tot één van de mooiste van IJsland. Niet voor niets is deze golfbaan opgenomen in de lijst van 100 beste golfbanen in Europa van Golf Digest. Een “must play” voor iedere golfliefhebber!

De ruige eilandengroep kent een eveneens ruige geschiedenis en vele catastrofes hebben plaatsgevonden op het eiland Heimaey. Wellicht het meest tragische incident vond plaats in juli 1627 toen het eiland werd overmeesterd door Algerijnse piraten. Zij plunderden, staken huizen, boerderijen en de kerk in brand en kidnapten en doodden 242 van de 500 eilandbewoners. U kunt vandaag optioneel mee met een ca. 2 uur durende wandeling waarin u de tragische geschiedenis van deze Algerijnse overval krijgt uitgelegd. U bezoekt tijdens de wandeling enkele van de belangrijkste plaatsen van dit gruwelijke incident. De excursie eindigt bij het interessante Vulkanisch Centrum, waar u onder andere alles leert over het ontstaan van het eiland Surtsey, de vulkanische eruptie in 1973 en de ecologie van IJsland.

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen

Een boerderij op de Vestmannæyjar

 

Dag 3. Volle dag op zee; cruise over de straat Denemarken

 

Vandaag vaart u over de Straat Denemarken richting Groenland. U volgt dezelfde maritieme route die meer dan 900 jaar geleden door de Noorse kolonisten werd gebruikt. Wist u dat deze zeestraat de grootste onderzeese waterval ter wereld bevat? Onder water bevindt zich een "drempel" waar overheen per seconde 5 miljoen kubieke meter koud en zoutrijk water van de Oost-Groenlandstroom 3400 meter omlaag valt, van 600 meter naar 4000 meter. Volg vandaag de fascinerende presentaties over verschillende onderwerpen welke door de expeditieteamleden worden gegeven om u voor te bereiden op uw unieke bezoek aan het wonderbaarlijke Groenland. Of wellicht duikt u de bibliotheek in om een boek te lezen of een DVD uit te zoeken welke u in uw hut kunt bekijken. Blijf daarnaast zoveel mogelijk aan dek want u maakt grote kans dat u walvissen of dolfijnen ziet! Uiteraard zal er worden omgeroepen wanneer de bemanning deze geweldige dieren zien. U kunt daarnaast gebruik maken van de kleine gym aan boord of het zwembad op het achterdek. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten zal het diner buiten aan dek worden geserveerd.

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, Groenland, Ocean Diamond

De Ocean Diamond op de straat Denemarken

 

Dag 4. Volle dag op zee; cruise door de straat Prins Christian

 

U wilt ook vandaag zeker weer veel op het dek zijn want als de omstandigheden het toelaten vaart u vandaag door de 112 kilometer lange, spectaculaire zeestraat Prins Christian, die de Labradorzee met de Imingerzee verbindt. Bereidt u voor op een geweldig natuurspektakel. De straat is bijna overal omgeven door hoge, steile bergen die tot 2.200 meter hoogte toornen. De gigantische landmassa aan ijs van Groenland zorgt voor vele gletsjers die uitmonden in de zee. In de nauwe zeestraat drijven veel afgekalfde ijsbergen, welke het schip tot korte afstand kan benaderen, u kunt ze bijna aanraken. Dus camera in de aanslag! De zeestraat kent een groot aantal fjorden en slechts een nederzetting; het ca. 150 zielen tellende Aappilatt. Woon ook vandaag weer de presentaties bij en geniet van het heerlijke eten aan boord.

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, Groenland, Ocean Diamond

Het prachtige landschap rond de zeestraat Prins Christian

 

Dag 5. Narsarsuaq

 

U bent aangekomen bij Narsarsuaq; een kleine plaats in Groenland met ongeveer 160 inwoners. De belangrijkste lokale werkgevers zijn de luchthaven en een hotel. In de ruime omgeving wonen verder een paar honderd mensen, die werken als schaapherder en/of visser. De dichtstbijgelegen plaatsen zijn Narsaq en Qaqortoq, die echter door het volledig ontbreken van wegen slechts bereikbaar zijn per schip of helikopter. Het lokale museum opent haar deuren gratis voor u. Een deel van het museum is gefocust op de Noorse immigranten en specifiek op de beroemde Viking Erik de Rode, die zo’n 1.000 jaar geleden voet aan land zette op Groenland. Het museum herbergt tevens een grote collectie van foto’s en fragmenten van de Amerikaanse basis “Bluie West One”, welke in Narsarsuaq operationeel was van 1941 t/m 1958.

 

Narsarsuaq dient als uitvalsbasis van een aantal optionele excursies die allemaal de moeite meer dan waard zijn.

Dicht bij Narsarsuaq ligt de kleine nederzetting Qassiarsuk, gesticht door de legendarische, op IJsland vogelvrij verklaarde, Viking Erik de Rode. Hij noemde de regio “Groen land” omdat de omgeving van Qassiarsuk zich karakteriseert door groene, vruchtbare valleien en fjorden. U kunt vandaag mee met een optioneel aangeboden wandeling in de voetstappen van Erik de Rode. U bezoekt onder andere de ruïnes van de eerste Christelijke kerk op IJsland en een gereconstrueerd Vikinghuis. Uw gids zal u ondertussen alle wetenswaardigheden over het leven van de Vikingen en de geschiedenis van Groenland vertellen.

Een tweede optionele excursie is een korte cruise per bootje door sprookjesachtige fjorden. U vaart door de fjord Qoroq, waar u tussen honderden ijsbergen vaart met verpletterend uitzicht op de fonkelende gletsjer Qoroq. Op een gegeven moment zal de schipper de motor uitzetten om u de kans te geven de oorverdovende Arctische stilte te ervaren. Zeer indrukwekkend!

Wilt u de arctische wildernis op een actieve manier ontdekken? Ga dan mee met een optionele wandeling door de ongelooflijke landschappen rond Qassiarsuk naar de afgelegen gemeenschap van Tasiusaq. Het grootste boomloze en rotsachtige fjord vertoond gelijkenissen met de fjorden van westelijk Noorwegen. Aan het einde van de fjord liggen een aantal verlaten schapenboerderijen en krijgt u echt het gevoel hoe het is om afgelegen te leven. Aangekomen in Tasiusaq zal uw gids u de fijne kneepjes van het kajakken uitleggen waarna u vertrekt voor een wonderschone kajaktocht langs gletsjers en ijsbergen vanuit een uniek en nieuw perspectief! Houdt u het liever alleen bij wandelen? Dan kan dit ook.

Indien u de fascinerende omgeving vanuit de lucht wilt bekijken dan adviseren wij om vandaag in te stappen in een helikopter. Tijdens deze optionele excursie krijgt u een goede indruk van de ongelooflijke omvang van Groenland. U vliegt laag en traag door de bergen en over glaciale morenen en fjorden gevuld met ijsbergen. U maakt een landing voor een gletsjer en heeft de mogelijkheid om foto’s te maken van al het natuurschoon om u heen.

 

IJsland, vakantie, cruisse, expeditie, reis, 10 dagen, Ocean Diamond, Groenland, Ocean Diamond

Genieten in de Arctische natuur

 

Dag 6. De wonderlijke Ikka fjord

 

U zet vandaag koers langs de spetterende westkust van Groenland, langs talloze fjorden omgeven door fraaie met sneeuw bedekte bergformaties. Het gebied is haast onbewoond met slechts hier en daar een kleine nederzetting. Eén van de hoogtepunten onderweg is de Ikka fjord, waar een onvoorstelbare onderwaterwereld op u wacht. De fjord beschikt over een uitgebreid “oerwoud” aan merkwaardige minerale stalagmietpilaren die vanaf de zeebodem groeien. De pilaren zijn meer dan 10.000 jaar gevormd en bestaan uit het extreem zeldzame mineraal Ikaite. Per Zodiac-boten gaat u deze wonderlijke onderwaterwereld verkennen.

 

IJsland, vakantie, cruisse, expeditie, reis, 10 dagen, Ocean Diamond, Groenland

Bij de stalagmietpilaren in de Ikka fjord

 

Dag 7. Nuuk

 

U arriveert vandaag in Nuuk, gelegen in een labyrint van fjorden en bergen. Met 16.000 inwoners is Nuuk een ware metropool op Groenland. Het is de hoofdstad en tevens verreweg de grootste plaats van het land. De stad combineert Arctische tradities met het moderne Europese stadsleven. Ga van boord en bezoek de bezienswaardigheden van Nuuk tijdens een begeleide stadswandeling die eindigt bij het Nationaal Museum, waar onder andere de bekende mummies van Qilakitsoq tentoongesteld worden. Uiteraard kunt u vandaag deelnemen aan een aantal met zorg geselecteerde optionele excursies. Wat te denken van een bierproeverij in de enige brouwerij van Groenland. Dankzij de uitmuntende kwaliteit van het water heeft het bier een zeer rijke smaak. Wandelaars kunnen mee op een geweldige hike door de haast onaangetaste natuur rond de berg Lille Malane en genieten van de adembenemende uitzichten over het fjordenlandschap. Voor fijnproevers wordt een proeverij georganiseerd met als hoofdrolspelers zeedieren, wild, gevogelte en vis uit de omgeving; afhankelijk van de vangst van de dag. Terwijl u proeft van de lokale smaakmakers verteld de plaatselijke gids u over de historie van de jacht en hoe de jacht is geïntegreerd in het leven van vele Groenlanders. Een laatste, magnifieke kennismaking met de verbluffende omgeving van Nuuk is per helikopter, inclusief landing onderweg in het uitgestrekte fjordenlandschap.

Na uw bijzondere kennismaking met Nuuk en omgeving wordt het weer tijd om aan boord te gaan en gaat de cruise verder richting het noorden.

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, Groenland, Go North, Nuuk, Ocean Diamond

Blik op Nuuk

 

Dag 8. Sisimiut

 

Nadat u gisteren de grootste stad van Groenland heeft bezocht meert de OCEAN DIAMOND vandaag aan in de op één na grootste plaats van het land; Sisimiut. Onderweg er naartoe bent u de magische Poolcirkel gepasseerd. Het inwoneraantal van Sisimiut overstijgt net de 5.500 inwoners waarvan de meeste werkzaam zijn in de visserij. Door de ijsvrije haven gedurende het hele jaar was het voor Europese walvisvaarders een populaire plek. Het is een moderne gemeenschap, maar eeuwenoude tradities spelen nog een belangrijke rol. Een bezoek aan het Sisimiut Museum is inbegrepen. Het museum geldt als één van de beste musea van Groenland en richt zich met name op de Groenlandse cultuur en de geschiedenis van de Groenlandse handel en industrie. Het museum is gevestigd in oude, goed bewaard gebleven gebouwen daterend uit de tijd van de Deens kolonisatie.

Wilt u meer beleven? Ga dan mee met een wandeling begeleidt door een lokale gids. Tijdens de wandeling schetst hij een beeld van het alledaagse leven in Sisimiut van vroeger en nu. Hij informeert u tevens over de gebouwen en de plekken die u tijdens de wandeling passeert. De wandeling begint in de haven, voert u via de vismarkt en het centrum naar de lokale huskyfarm waar de dolenthousiaste husky’s u met luid geblaf onthalen. Met een beetje geluk zijn er puppy’s. Na het bezoek aan de huskyfarm heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid terug te wandelen naar de pier.

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 12 dagen,Groenland, Go North, Ocean Diamond

Het fraai gelegen Sisimiut

 

Dag 9. De ijsbergen van Ilulissat

 

Na de hele nacht gevaren te hebben bereikt u in de ochtend het plaatsje Ilulissat, de ijsberghoofdstad van de wereld. Ilulissat betekent ijsbergen en is gelegen in de befaamde baai Disko. Verwonder u over het donderde geraas van de enorme ijsbergen die van de gletsjer Sermeq Kujalleq afbreken en in zee storten. Met een beweging van ca. 22 meter per dag  is gletsjer Sermeq Kujalleq is één van de snelst wandelende gletsjers ter wereld. Het vult daarom de fjord met ijzige giganten die van de hoge ijswanden van de gletsjer afbreken. Geniet overdag van de aangeboden optionele activiteiten zoals een begeleide stadswandeling met bezoek aan het plaatselijke museum. Of ga mee met een lokale gids en maak een pracht van een hike naar de gletsjers van Sermermiut. Beleef de enorme ijsbergen van dichtbij tijdens een cruise over de ijsfjord of maak een rondvlucht er overheen. Of breng een interessant bezoek aan een huskyfarm. U brengt een memorabele avond door bij de legendarische  Eqip gletsjer, welke een monding heeft van maar liefst vijf kilometer die afkomstig is van de oneindig lijkende massa landijs van Groenland.

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 12 dagen, Groenland, Go North, Ocean Diamond

Fascinerende ijsbergen bij Ilulissat

 

Dag 10. Uummannaq

 

U bereikt vandaag Uummannaq en u begeeft zich een kleine 500 kilometer boven de poolcirkel. Het plaatsje Uummannaq is de meest noordelijke plek gedurende uw expeditie cruise en wordt gezien als één van de mooiste dorpen van Groenland. Het kleine pittoreske plaatsje betekent "verkwikkende" en is vernoemd naar de 1175 meter hartvormige berg die achter de stad ligt. U krijgt vandaag toegang tot het Uummannaq museum waarin u wordt meegenomen in enkele memorabele gebeurtenissen. Extra interessant is de tentoonstelling over de poolexpeditie van Alfred Wegener op een propeller aangedreven slee over de ijskap. Wegener werd wereldberoemd door zijn theorie over de continentale drift. Zijn doel was een station te bouwen midden op de ijskap van Groenland. Het museum bewaart ook replica’s van de beroemde Qilaktisog mummies, die in deze regio in 1972 werden ontdekt. De kerk naast het museum is de enige kerk van steen in Groenland en is geopend voor bezoekers.

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen

Uummannaq

 

Dag 11. Disko Bay/Qeqertarsuaq

 

Ook vandaag is weer een bijzondere dag boordevol Arctische natuur. U brengt vandaag onder andere een bezoek aan Qeqertarsuaq. Qeqertarsuaq kan met recht een uitzonderlijke plaats genoemd worden. Het is het enige stadje op het gelijknamige eiland (ook wel Disko genoemd) wat circa 100 kilometer voor de kust van Groenland ligt. Het eiland, dat vanuit het Inuit vertaald naar het Nederlands “groot eiland” betekent, heeft een oppervlakte van bijna 8.600 km2; groter dan de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland bij elkaar en telt zo’n 850 inwoners. Geologisch gezien is het grootste eiland van Groenland veel jonger dan het vasteland en verschilt het heel erg van het Groenlandse vasteland. Het eiland bestaat voornamelijk uit hoge en steile basaltbergen die 25-65 miljoen jaar geleden werden gevormd door vulkanische activiteit. Qeqertarsuaq verleidt u met ruige natuur, diepe fjorden en tot 1920 meter hoge bergen. De gracieuze Lynmark gletsjer torent boven het stadje en de omgeving rond Qeqertarsuaq is het meest vruchtbare van Noord-Groenland. Voor Arctische begrippen kent het een gevarieerde flora. In 1773 werd op dit eiland het eerste walvisstation gebouwd. De walvisvaarderij heeft er voor zo’n 200 jaar een belangrijke rol gespeeld. In de omgeving komen nog steeds veel walvissen voor. Breng dus veel tijd op het dek door vandaag. Wellicht heeft u geluk en ziet u een paar van deze vriendelijke giganten. Daarnaast zult u zich vergapen aan het grote aantal enorme ijsbergen die in zee ronddobberen.

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen

Qeqertarsuaq

 

Dag 12. Kangerlussuaq

 

In de morgen bereikt u het ca. 450 inwoners tellende plaatsje Kangerlussuaq, wat 190 kilometer landinwaarts aan het einde van de gelijknamige fjord net ten noorden van de poolcirkel ligt. Er is helaas een einde gekomen aan uw ongekende expeditie cruise door IJsland en Groenland. Met een gevoel van weemoed zult u afscheid nemen van de OCEAN DIAMOND en haar enthousiaste bemanning. U wordt naar de kleine luchthaven gebracht waar uw vlucht, met overstap op de luchthaven van Reykjavik terug naar Nederland of België vertrekt. Indien u na deze cruise een aantal dagen wilt verblijven op IJsland dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het samenstellen van een passende verlenging van uw reis!

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen

Het vliegveldje van Kangerlussuaq

 

Naar boven

 

Verblijf

 

OCEAN DIAMOND

 

U bent te gast op de OCEAN DIAMOND, welke in eigendom is van de IJslandse rederij Iceland Pro Cruises. De crew bestaat uit ervaren, veelal IJslandse bemanningsleden. De voertaal aan boord is Engels.

Door haar compacte formaat kan de Ocean Diamond fjorden en baaien invaren welke te ondiep zijn voor grotere schepen. Dankzij de twee stabilisatoren die het schip stabiel houden en een versterkte romp is de Ocean Diamond het ideale schip om de wateren rondom IJsland te verkennen.

 

Het schip beschikt over 107 moderne hutten met eigen sanitaire voorzieningen in verschillende klasses. Aan boord hangt een informele sfeer en de enthousiaste crewleden en expeditieleiders helpen u graag met al uw vragen. U verblijft op basis van vol pension. De maaltijden en snacks zijn bereid door bevlogen chefs. Na een dag vol ontdekkingen kunt u interessante, afwisselende presentaties gegeven door lokale experts bijwonen, ontspannen een boek lezen in de goed gevulde Polar bibliotheek, relaxen tijdens een gezondheids- of schoonheidsbehandeling in de Spa aan boord, een drankje doen in de gezellige bar of genieten van het uitzicht over spectaculaire Arctische landschappen vanaf de Panorama Salon.

 

Alle hutten zijn voorzien van douche en toilet, televisie, kast, koelkast, haardroger en toegang tot satelliettelefoon. De hutten worden dagelijks schoongemaakt en er is een service waarbij de bedden worden klaargemaakt voor de nacht. In geval van ziekte kunnen de maaltijden in uw hut worden geserveerd.

 

Specificaties OCEAN DIAMOND:

 

 • Land van registratie: Bahama's
 • Gebouwd: 1974
 • Gerenoveerd: 1986 en 2012
 • Aantal bemannings- en crewleden: 106
 • Maximum aantal passagiers: 210
 • IJsclassificatie: 1D
 • Lengte: 124 meter
 • Breedte: 16 meter
 • Diepgang: 4,9 meter
 • Maximale snelheid: 15 knopen (27,8 km per uur)
 • Voltage aan boord: 220V

 

Hutinformatie: klik op een hut type voor meer informatie

Type P: Buitenhut met patrijspoort:  ca. 19 m2 | dek 3 | 2 slaapplaatsenBuitenhut met patrijspoort Hutnummers:307, 308, 309, 310, 311, 312, 314, 315, 318, 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328, 329, 331, 333 Oppervlakte: ca  19 m2 Gelegen op: dek 3 Buitenhutten in deze categorie verwelkomen u met een tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en een eigen badkamer met douche. Met 19 vierkante meter zijn ze ruim en bieden u de mogelijkheid uit te rusten en te ontspannen na een spannende dag. Een kledingkast en een koelkast zijn verdere voorzieningen. De individuele temperatuurregelingen, satelliettelefonie, TV met dvd-speler en föhn maken uw verblijf nog aangenamer. Geniet van het uitzicht op het water en het landschap door de twee patrijspoorten. Alle hutten van deze categorie zijn in 2018 opnieuw ingericht. Type O: Buitenhut met belemmerd uitzicht:  ca. 19 m2 | dek 5 en 6 | 2 slaapplaatsenBuitenhut met belemmerd uitzicht Hutnummers:501, 507, 508, 510, 512, 517, 520, 522, 605, 606, 607, 608, 609, 610, 611, 612, 615, 622, 625 Oppervlakte: ca  19 m2 Gelegen op: dek 5 en 6 Deze buitenhutten  zijn ongeveer 19 vierkante meter groot en beschikken over een tweepersoonsbed of twee aparte bedden en een eigen badkamer met douche. Elke hut is uitgerust met een tv met DVD-speler, een kledingkast, een koelkast, individuele temperatuurregelaars, een haardroger en satelliettelefonie. Het zicht door het grote raam wordt belemmerd door de reddingsboten of andere delen van het schip. Alle hutten van deze categorie zijn in 2016 en 2017 opnieuw ingericht en hebben een groot raam. Type D: Buitenhut met venster: ca. 17-19 m2 | dek 4, 5, 6 | 2 slaapplaatsenBuitenhut met venster Hutnummers:401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409, 410, 414, 415, 416, 417, 418, 419, 431, 502, 503, 504, 505, 506, 509, 511, 514, 515, 516, 518, 600, 601, 602, 603, 604, 614, 616, 617, 618, 619, 620, 621, 623 Oppervlakte: ca 17-19 m2 Gelegen op: dek 4, 5 en 6 Beschrijving: Buitenhutten in categorie D zijn 17 tot  en met19 vierkante meter groot en beschikken over een tweepersoonsbed of twee aparte bedden en een eigen badkamer met douche. De hut heeft ook een tv met dvd-speler, een kledingkast en een koelkast. Verdere voorzieningen zijn individuele temperatuurregelaars, een haardroger en satelliettelefonie. Het grote raam biedt een fantastisch, onbeperkt uitzicht op de oceaan en de landschappen. Alle hutten op dek 5 en 6 zijn opnieuw ingericht in 2016 en 2017. Type A: Balkon Suite: ca. 30 m2 | dek 7 | 2 slaapplaatsenBalkon Suite Hutnummers:701, 702, 703, 704, 705, 706, 707, 708, 709, 710 Oppervlakte: ca. 30 m2 Gelegen op: Dek 7 De balkon suites beschikken over een tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en een eigen badkamer met douche. Een zithoek met tv met dvd-speler, kledingkast en koelkast maakt uw verblijf nog aangenamer. Extra voorzieningen zijn een haardroger en satelliettelefonie. Geniet van het uitzicht vanaf de kamerhoge ramen of een balkon dat toegankelijk is via een schuifdeur. Alle suites van deze categorie zijn in 2015 opnieuw ingericht. Type T: Driepersoons buitenhut: ca. 19 m2 | dek 3 | 3 slaapplaatsenBuitenhut met belemmerd uitzicht Hutnummers:316, 317, 319, 332, 335, 337 Oppervlakte: ca  19 m2 Gelegen op: dek 3 De driepersoons buitenhutten zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, een hoog bed en een eigen badkamer met douche. Met 19 vierkante meter zijn ze ruim en voorzien van tv met DVD-speler, kledingkast, koelkast, individuele temperatuurregelaars, satelliettelefonie en een haardroger. Geniet van het uitzicht op de Noord-Atlantische zee via twee patrijspoorten. Alle hutten van deze categorie zijn in 2018 opnieuw ingericht. Type B: Buitenhut XL: ca. 37 m2 |dek 4 | 4 slaapplaatsenBuitenhut XL Hutnummers:411, 412, 430, 432, 433, 434, 435, 436, 437, 439 Oppervlakte: ca 37 m2 Gelegen op: dek 4 De ruime familiehutten bieden 37 vierkante meter aan ruimte. U vindt er een slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee aparte bedden en een tweede kamer met twee slaapbanken die overdag om te bouwen zijn tot zitgelegenheid. Er zijn twee badkamers met ieder een eigen toilet met een douche. Geniet van de cruise met uw familie of vrienden in een zithoek uitgerust met tv, kledingkast en koelkast. Andere voorzieningen zijn individuele temperatuurregelaars, een haardroger en satelliettelefonie. Grote ramen bieden een fantastisch uitzicht op de wonderlijke Arctische wereld. Alle hutten van deze categorie zijn in 2018 opnieuw ingericht.

 

Naar boven

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthDe MS OCEAN DIAMONDOp het dek genieten van de Arctische landschappenHet acherdek met zwembad en de ZodiacsOp het dek voorop het schipEen deel van de reddingsbotenDe entree ruimte met receptieEen deel van de loungeDe ruimte waar de presentaties worden gegevenHet restaurantHet achterdekDiner op het achterdekDe bibliotheekDe bar/LoungeDe barGenieten van het diner op het achterdekDeel van het achterdekGebakbuffetTerug van zodiaclandig<>x

 

 

Tarieven en vertrekdatum

 

Bij de reissom inbegrepen zijn:

 

 • Retourvlucht Amsterdam Schiphol - luchthaven Reykjavik Keflavik met Icelandair inclusief:
  • Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen
  • Maximaal 23 kg ruimbagage per persoon
  • Een stuk handbagage met een gewicht tot 10 kg en een klein persoonlijk item, bijvoorbeeld een kleine handtas of laptoptas
 • Transfer tussen de luchthaven Reykjavik Keflavik en de haven van Reykjavik  (ca. 50 minuten)
 • 11 overnachtingen in een hutaccommodatie naar keuze voorzien van privé sanitaire voorzieningen aan boord van de MS OCEAN DIAMOND inclusief:
  • Vol pension (ontbijt, lunch, diner) vanaf het diner op dag 1 tot en met het ontbijt op dag 12
  • Koffie, thee en water
  • Meerdere malen per dag versnaperingen/snacks
  • Engels- en Duitssprekende crew
  • Alle presentaties/lezingen aan boord gegeven door de crew en lokale experts (in het Engels en Duits)
  • Entertainmentprogramma aan boord
  • Windjack
  • Landingen met RIB-boten (weersafhankelijk)
  • Bezoek aan het Narsarsuaq Museum op dag 5
  • Bezoek aan het Sisimiut Museum op dag 8
  • Bezoek aan het Uummannaq Museum op dag 10
 • Vlucht luchthaven Kanerlussuaq - luchthaven Keflavik inclusief:
  • Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen
  • Maximaal 20 kg ruimbagage per persoon
  • Een persoonlijk item als cabinebagage van maximaal 10 kg en met maximale afmetingen 42x35x25cm

 

Als extra's ontvangt u van Go North:

 • Uitgebreide reisgids over IJsland & Groenland
 • Gedetailleerde landkaarten van IJsland & Groenland
 • Uitgebreide reisinformatie met persoonlijke tips

 

Tarieven:

U heeft keuze uit de volgende type hutaccommodatie:

Type P: tweepersoons buitenhut met patrijspoort

Type O: tweepersoons buitenhut met venster met belemmerd uitzicht

Type D: tweepersoons buitenhut met venster

Type A: tweepersoons Balkon Suite met groot terras

Type T: driepersoons buitenhut met patrijspoort

Type B: vierpersoons buitenhut XL met venster

 

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een tweepersoons bezetting wanneer u voor 28 februari 2019 boekt:

Vertrek op:vrijdag 09 augustus 2019Type P€ 3.375Type O€ 5.130Type D€ 6.265Type A€ 10.510Type B€ 8.520

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een driepersoons bezetting wanneer u voor 28 februari 2019 boekt.

Vertrek op:vrijdag 09 augustus 2019 Type T€ 2.735Type B€ 5.785

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een vierpersoons bezetting wanneer u voor 28 februari 2019boekt.

Vertrek op:vrijdag 09 augustus 2019 Type B€ 4.420

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een eenpersoons bezetting wanneer u voor28 februari 2019 boekt.

Vertrek op:vrijdag 09 augustus 2019 Type P€ 6.395Type O€ 8.740Type D€ 10.725Type A€ 18.150Type B€ 14.660

 

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een tweepersoons bezetting wanneer u vanaf 28 februari 2019 boekt.

Vertrek op:vrijdag 09 augustus 2019 Type P€ 4.660Type O€ 6.360Type D€ 7.750Type A€ 13.060Type B€ 10.565

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een driepersoons bezetting wanneer u vanaf 28 februari 2019 boekt.

Vertrek op:vrijdag 09 augustus 2019Type T€ 3.340Type B€ 7.155

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een vierpersoons bezetting wanneer u vanaf 28 februari 2019boekt.

Vertrek op:vrijdag 09 augustus 2019Type B€ 5.440

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een eenpersoons bezetting wanneer u vanaf 28 februari 2019 boekt.

Vertrek op:vrijdag 09 augustus 2019Type P€ 7.920Type O€ 10.900Type D€ 13.325Type A€ 22.600Type B€ 18.245

 

Bovengenoemde tarieven zijn gebaseerd op de laagst geprijsde vluchtklasse. De meeste luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende vervoersklassen. Vaak is er uitsluitend sprake van een prijsverschil tussen verschillende klassen en is er geen verschil in beenruimte en/of verzorging. Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag controleren wij de beschikbaarheid van de vluchtklasse. Mocht de gewenste vluchtklasse niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij direct contact met u op voor overleg. Tegen een toeslag kunt u dan eventueel een hogere vluchtklasse boeken of we kijken naar een andere vertrekdatum.

 

U vliegt met Icelandair vanaf de luchthaven Amsterdam Schiphol rechtstreeks naar de luchthaven Reykjavik Keflavik.

 

Vluchtschema:

 

Schiphol - Keflavik vertrek 14.00u - aankomst 15.10u

Keflavik - Schiphol vertrek 11.10u - aankomst 16.20u

De vliegduur bedraagt ca. 3 uur, het is op IJsland 2 uur vroeger dan bij ons.

 

Indien u vanaf vliegveld Brussel Airport wilt vertrekken dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

Bijkomende kosten per reserveringsnummer

 

• Go North berekent geen reserveringskosten, per boeking wordt een bedrag van € 15,= aan bijdrage garantieregeling reisgelden GGTO berekend. Klik hier voor meer informatie over het GGTO.

• Eventuele kosten voor een reis- en/of annuleringsverzekering. Deze dient u zelf af te sluiten. Klik hier voor meer  informatie

 

  Het leven aan boord(pagina opent in een nieuw venster)

 

   Optionele excursies(pagina opent in een nieuw venster)

 

   Reisuitbreidingen(pagina opent in een nieuw venster)

 

  Reserveringsaanvraag(pagina opent in een nieuw venster)

Meer inspiratie

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandVertrek vanuit ReykjavikAankomst in Heimaey op de VestmannaeyjarZodiac excursie langs HeimaeyOverizcht over een deel van HeimaeyDe OCEAN DIAMOND in de Prins Christian SoundEnorme ijsberg voor Aappilatt in de Prins Christian SoundVertrek vanuit Reykjavik7Schapen bij NarsarsuaqIJsbergen nabij NarsarsuaqZodiac excursie over de Ikka-fjordMuskusossen bij de Ikka-fjordDe kleurige huizen van NuukFotogenieke ijsbergen nabij Sisimiuten nabij  IlulissatIJsbergen voor de boeg bij IlulissatZicht vanaf het achterdek op de ijsbergen bij IlulissatDe Eqip gletsersIJsbergen rond de Eqip gletsjerDe OCEAN DIAMON onderweg naar UummannaqDe OCEAN DIAMOND onderweg naar UummannaqDe OCEAN DIAMOND onderweg naar UummannaqUummannaq met op de achtergrond de gelijknamige bergIJsbergen voor UummannaqHusky's in UummannaqEen Inuit voorstelling aan boord van de OCEAN DIAMONDEen enrome ijsberg achter de OCEAN DIAMONDZodiac landing<>x

Naar boven

Neem gerust contact met ons, wij helpen u graag!

 

U kunt ons telefonisch bereiken op +(31) 038 457 96 43  van maandag tot en met vrijdag 09.00u - 17.00u.

 

Of stel ons een vraag via ons contactformulier.

Volg ons op:

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, Groenland

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, Groenland

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, Groenland

U kunt ons telefonisch bereiken op   van maandag tot en met vrijdag 09.00u - 17.00u.

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, GroenlandIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North, scheepreis, Groenland