Enkele hoogtepunten van deze reis:

 

in totaal ca. 135 kilometer op pad met uw eigen span husky's

fascinerende winterse landschappen van de Finnmarksvidda hoogvlakte

twee overnachtingen in een unieke Tipi-bungalow

gebruik sauna en buitenjacuzzi

reizen in een klein gezelschap

grote kans op het Noorderlicht

heerlijke maaltijden van lokale ingrediënten

Uw reis in het kort

 

Bent u avontuurlijk ingesteld, houdt u van een uitdaging en bent u dol op husky's en ongerepte natuur?  Ga dan mee met deze  ca 135 kilometer lange husky-expeditie, hoog boven de Poolcirkel,  door Lapland!  Met uw eigen team husky’s en onder begeleiding van uiterst ervaren gidsen volgt u het spoor van de historische “Finnmarksløpet”, de langste huskyrace van Europa.  Over het grootste bergplateau van Noorwegen, de uitgestrekte en bijna onbewoonde Finnmarkvidda, volgt u het spoor over onder andere bevroren meren en rivieren. De expeditie voert u door enkele van de mooiste en meest afgelegen Arctische gebieden van Noorwegen waarbij u van de ene naar de andere berghut trekt. U slaapt de eerste en laatste nacht in een unieke Tipi-bungalow waar u kunt relaxen in de sauna en buitenjacuzzi. Voor deze expeditie dient u over een goede conditie te beschikken.

 

 

Naar boven

 

Van dag tot dag

 

Woensdag. Velkommen i Norge, welkom in Noorwegen!

 

U vliegt vandaag naar het Noord-Noorse stadje Alta, ca. 380 kilometer boven de Poolcirkel gelegen. De vlucht er naar toe is al een beleving op zich. U vliegt deels over prachtige fjordenlandschappen. Nadat u in Alta geland bent volgt een korte transfer naar de huskylodge.  Nadat u bent ingecheckt neemt u deel aan een ca. 15 kilometer lange trainingsronde met de husky’s om gewend te raken aan het materiaal en de honden. De uiterst sociale husky's zullen u met enthousiast geblaf en al kwispelend verwelkomen. Al snel zult u een goede band met ze hebben! Na uw eerste tocht verzamelt u zich, samen met de overige deelnemers, bij het kampvuur in een "Lavvo", een traditionele tipitent die vroeger gebruikt werden door de Sami, de oorspronkelijke bewoners van Lapland. Zittend op rendierenhuiden en onder het genot van een kopje koffie of warme limonade krijgt u meer informatie over de honden, hoe ze getraind worden, de filosofie achter het sledehonden rijden, over de races die er zijn, het voedsel wat de honden eten en nog veel meer. Na het heerlijke diner in de gezellige lodge, bereidt van smaakvolle lokale producten, heeft u de mogelijkheid om uitgebreid te ontspannen in de buitenjacuzzi en de sauna. U verblijft vannacht in een speciale, romantische Tipi-bungalow, geschikt voor twee personen. De houtkachel zorgt voor de verwarming. De Tipi heeft een groot venster van de grond tot aan het plafond. Perfect voor het spotten van het Noorderlicht. Wellicht heeft u geluk en ziet u vanuit uw bed het Noorderlicht de hemel kleuren.

 

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

 

Donderdag t/m zondag. De witte wildernis van Lapland in!

 

Na uw bijzondere overnachting in de Tipi wandelt u naar de lodge voor een stevig Noors ontbijt. Eet voldoende want u kunt de energie goed gebruiken! Na het ontbijt helpt u mee de honden en de benodigde materialen te verzamelen, waarna u een korte transfer maakt naar het startpunt aan de rand van het enorme Finnmarksvidda bergplateau. Vanaf hier trekt u met uw span honden de wildernis in. De komende dagen verkent u staand achter op de glij-ijzers van de slee het onaangetaste witte Arctische natuurschoon. U glijdt door serene, sprookjesachtige landschappen en zult u steeds weer verbazen over de uitgestrektheid hiervan. Dagelijks legt u ca. 30 kilometer af en onderweg stopt u op mooie plekken voor de outdoor lunch, enkele ludieke activiteiten en voor korte pauzes. Misschien heeft u geluk en kruist u het pad met een eland, een kudde rendieren of komt u een Sami tegen op een slee achter een rendier. Aan alles onderweg merkt u dat u door een compleet andere wereld trekt. De rust en het samenwerken met de honden zal u een enorme boost geven! Overnachten doet u onderweg in de ruige, bevroren wildernis gelegen berghutten. U verzorgt eerst de honden waarna u aanschuift bij het diner in de berghut. De avond brengt u door met uw reisgenoten in een gezellige informele sfeer.  's Ochtends, na het ontbijt spant u de honden voor de slee voor weer een nieuwe avontuurlijke dag in het magische Lapland. Behendig stuurt u uw team honden over beeldschone tracks naar de volgende berghut. U zult merken dat u samen met uw husky's snel een hecht team vormt en u voelt zich een heuse ontdekkingsreiziger!  Op zondag keert u na de laatste etappe terug naar de huskylodge, waar u in de sauna en  het weldadige warme water van de buitenjacuzzi uw spieren kunt  laten ontspannen. Als een echte Laplander neemt u tussendoor een duik in de sneeuw voor een verkwikkende afkoeling!  In de logde wacht weer een smaakvol diner en een gezellige avond vol verhalen over de avontuurlijke tocht waarna een overnachting  volgt in de Tipi-bungalow.

 

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

 

Maandag. Terug naar Nederland

 

Helaas, het is al weer tijd om te vertrekken. Nadat u de laatste indrukken heeft opgedaan van de huskylodge en afscheid heeft genomen van de honden wordt u teruggebracht naar het vliegveld van Alta voor uw terugvlucht via Oslo naar Amsterdam.  Of blijft u nog wat langer in Oslo om deze prachtige stad te verkennen? Laat het ons weten wij helpen u graag met een goed hotel als uitvalsbasis.

 

Tip: maak uw reis naar Lapland helemaal onvergetelijk en verleng uw verblijf met een nacht in het wereldbereomde Igloo Hotel. Klik hier voor meer informatie.

 

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

 

 

Naar boven

 

Verblijf

 

Dag 1 en 5. Huskylodge

 

U bent te gast bij de lokale huskylodge waar ca. 90 dolenthousiaste Alaskische husky’s wonen. De lodge ligt midden in de natuur op korte afstand van de immense Finnmarksvidda-hoogvlakte waar uw husky-avontuur plaatsvindt.

Bij de kleinschalige lodge verblijft u twee nachten in een originele Tipi-bungalow; een combinatie van luxe en een wildernisavontuur! De Tipi-bungalow is gebouwd in de vorm van een traditionele Tipi, zoals de Sami, de oorspronkelijke bewoners van Lapland, ze vroeger bouwden van boomstammen en rendierhuiden.

Uw Tipi-bungalow is de moderne, romantische versie van de traditionele Tipi. Gebouwd van hout, met een entree, geïsoleerd, voorzien van houtkachel én met een groot venster vanaf de grond tot aan het plafond welke u nog dichter bij de natuur brengt. Dit venster geeft u een panoramische blik op de omgeving en de fantastische sterrenhemel. Het venster zorgt er tevens voor dat u maximaal kunt genieten wanneer het Noorderlicht aan de hemel danst. Of misschien heeft u geluk en komt er een eland voorbij wandelen! De Tipi is uitgerust met twee bedden met onder andere elektrische dekens voor het maximale slaapcomfort.

Op zeer korte afstand (ca. 25-50 meter) van uw Tipi-bungalow bevindt zich de lodge met toiletten en warme douches. Hier treft u ook de gezamenlijke living aan waar u samen met uw reisgenoten gezellig wat kunt kletsen en een drankje drinken. Het ontbijt en het diner wordt eveneens in de lodge geserveerd. De maaltijden bestaan uit heerlijke, lokale ingrediënten: eland uit de omliggende bossen, rendier van de Finnmark-hoogvlakte, vis uit de nabijgelegen rivier en fjord.

 

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

klik op een afbeelding voor een vergroting

 

Dag 2 t/m 4 Berghutten op de Finnmarksvidda

 

Hoewel het weer bepaalt welke Fjellstuer (berghutten) u tijdens deze expeditie aandoet. Deze berghutten zijn oorspronkelijk door de Noorse overheid gebouwd om de veiligheid van mensen die zich in de bergen begeven en er doorheen reizen te vergroten. Ze werden en worden veel door de Sami gebruikt. U kunt er andere reizigers (langlaufers, sneeuwscooter rijders, huskyteams) tegenkomen die op zoek naar een warme maaltijd, warme drank of een onderkomen voor een nacht. In de kleinschalige berghutten heerst een relaxte, informele sfeer. Iedere avond staat er een heerlijke warme maaltijd en iedere morgen een stevig ontbijt voor u klaar.

 

Naar boven

 

 

 

Prijzen en vertrekdata

 

Bij de reissom inbegrepen zijn:

 

 • Retourvlucht Amsterdam Schiphol - Alta (vertrek vanaf Düsseldorf of Brussel op aanvraag)
 • Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen
 • Maximaal 23 kg ruimbagage per persoon
 • Retourtransfer vliegveld Alta - Huskylodge
 • 2 overnachtingen in een unieke Tipi-bungalow op basis van 2 personen
 • 3 overnachtingen onderweg tijdens de husky expeditie in berghutten
 • Vol pension vanaf het diner op dag 1 t/m de lunch op dag 6
 • Thermokleding indien de weersomstandigheden er om vragen
 • Begeleiding door ervaren gidsen
 • Uitgebreide instructie ter plaatse over de huskytocht, de husky’s en het materiaal
 • Trainingsronde van ca. 15 kilometer op dag 1 (2 personen per slee)
 • Vier dagtochten van ca. 30 kilometer per dag 2 t/m 5
 • Gebruik sauna en buitenjacuzzi dag 1 en 5
 • Uitgebreide reisinformatie en praktische tips van Go North

 

Tarieven:

 

Reisdata: 20 april 2021 – 25 april 2021Reissom p.p. € 2.295,=

Minimum en maximum aantal deelnemers

 

Voor deze reis geldt een minimum van 4 en een maximum van 12 deelnemers.

 

Bijkomende kosten per reserveringsnummer

 

• Go North berekent geen reserveringskosten, per boeking wordt een bedrag van € 15,= aan bijdrage garantieregeling reisgelden GGTO berekend. Klik hier voor meer informatie over het GGTO.

• Eventuele kosten voor een reis- en/of annuleringsverzekering.

 

Meer inspiratie

 

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

klik op een afbeelding voor een vergroting

 

Uw vluchten

 

In deze reis is uitgegaan van een retourvlucht van Amsterdam Schiphol naar Alta. U vliegt met de gerenommeerde Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS. Indien u vanaf de luchthaven Düsseldorf of Brussel wilt vertrekken laat het ons dan weten. We maken graag voor u,  geheel vrijblijvend, een op uw wensen toegespitste prijsopgave.

 

De vermelde reissommen zijn op basis van de laagst geprijsde vluchtklasse. De meeste luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende vervoersklassen. Vaak is er uitsluitend sprake van een prijsverschil tussen verschillende klassen en is er geen verschil in beenruimte en/of verzorging. Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag controleren wij de beschikbaarheid van de vluchtklasse. Mocht de gewenste vluchtklasse niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij direct contact met u op voor overleg. Tegen een toeslag kunt u dan eventueel een hogere vluchtklasse boeken of we kijken naar een andere vertrekdatum.

 

Naar boven

 

Kleding

 

Voor het maximale plezier tijdens uw winterreis raden wij aan diverse lagen kleding te dragen zodat u gemakkelijk kunt inspelen op veranderende omstandigheden en weer-situaties. Indien de weersomstandigheden er om vragen wordt u tijdens deze reis als extra thermokleding in bruikleen verstrekt.

 

Laag 1. Functionele onderkleding

Om uw lichaam droog te houden van transpiratievocht tijdens uw activiteiten dient het transpiratievocht doorgegeven te worden aan de 2e kledinglaag. Op deze manier kan uw lichaam beter anticiperen op wisselende temperaturen. De eerste laag dient strak op het lijf te worden gedragen (zowel een hemd als een lange onderbroek). Op deze manier blijft uw lichaam lekker warm en verkleint u de kans op blessures. Er bestaat synthetisch thermo ondergoed dat het lichaam goed droog houdt en zeer comfortabel draagt. Merinowol is ook prima en wordt tegenwoordig veel gebruikt. Bijkomend voordeel van Merinowol  is dat u het meerdere dagen kunt dragen zonder dat het gaat ruiken. Katoen moet ten alle tijden worden vermeden!

 

Laag 2. Isolerende tussenlaag of softshell

De 2e laag heeft als voornaamste taak de warmte te reguleren.

De warme lucht tussen de 1ste en 2de laag isoleert het lichaam, samen met de warme kleding van de 2e laag. Bij koud weer mag het transpiratievocht niet de kans krijgen om te bevriezen in de kleding. Hierdoor is er ook een ruim aanbod van verschillende kledingstukken van fleece, dons- of synthetische lagen. Het is belangrijk om bij de keuze naar je persoonlijke voorkeuren te kijken. Heb je het snel koud? Transpireer je veel of juist weinig? Eventueel is het mogelijk om te kiezen voor meerdere laagjes, bijvoorbeeld een bodywarmer.

 

Laag 3. Functionele buitenste kledinglaag

Deze laag zorgt er voor dat u echt beschermd bent tegen de elementen, de 3eclaag weert u tegen neerslag en wind. Er zijn gevoerde en ongevoerde jacks. De laatste worden ook wel hardshell genoemd. Omdat de 3de laag ook meteen de buitenste laag is, vormt het de laatste barrière voor het transpiratievocht. Naast wind- en waterdichtheid moet een jack dus ook goed kunnen 'ademen'. De coating of het membraam verzorgt de verdere afvoer van de 2de laag naar de buitenstof. Het vocht wordt verdeeld over een groter oppervlak, waardoor het beter verdampt. Een gevoerd jack geeft extra warmte-isolatie, maar zal transpiratievocht minder snel afvoeren.

 

Hoofd, handen en voeten

U verliest bij koude circa 50% van uw lichaamswarmte via uw hoofd, het dragen van een goede muts is dan ook essentieel!

 

Voor de bescherming van uw handen en voeten geldt hetzelfde principe als voor uw lichaam. Het is belangrijk dat deze droog blijven, transpiratievocht kwijt kunnen en beschermd worden tegen wind en neerslag. Het gebruik van warmteisolerende materialen zijn mede zeer bepalend of u warme handen en voeten houdt. Synthetische weefsels kunnen zeer goede eigenschappen hebben en ook wol is een veel gebruikt ingrediënt. Let er wel op dat zowel de schoenen als handschoenen niet te strak komen te zitten. Door een beperkte doorbloeding kunnen handen en voeten alsnog afkoelen. Het gebruik van thermo-handschoenen en sokken kan een goede onderlaag vormen, mits de (hand)schoen voldoende ruimte biedt. Het gebruik van wanten is verreweg de warmste oplossing, mits u deze niet voortdurend uittrekt!  Let op dat handschoenen snel kunnen drogen. Dit zijn meestal de handschoenen met een uitneembare binnenhandschoen. Neem eventueel tijdens activiteiten een extra paar droge sokken of handschoenen mee, zodat u deze kunt verwisselen. Ook dit is een manier om uw handen en/of voeten droog te houden.

 

Schoeisel

Op een winterse bestemming is het belangrijk dat u over goed schoeisel beschikt dat zowel alle comfortabele als functionele eigenschappen heeft om warme voeten te houden. De schoenen dienen stevig, isolerend, waterdicht/waterafstotend en hoog gesloten te zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de zool een goede grip heeft, waardoor uitglijden wordt voorkomen.

Gebruik van Moonboots of Uggs zijn niet geschikt! Stevige hooggesloten wandelschoenen zijn over het algemeen ook prima te gebruiken. Enkel bij extreme kou zal hierbij de isolerende functie een gemis zijn. Ook zijn ze vaak wat laag gesloten, maar dit is eenvoudig op te lossen door het gebruik van gamaschen.

 

Bescherm uw ogen en gezicht

Net zoals het dragen van geschikte kleding voor de koude is het belangrijk aandacht te besteden aan goede bescherming van uw ogen.

De belangrijkste taak van een bril is uiteraard de bescherming van de ogen tegen ongewenste straling zoals het UV licht. Sneeuwvlaktes weerkaatsen de straling extra waardoor de kans op oogletsel aanzienlijk toeneemt. Het gebruik van een goede aansluitende bril tijdens de wintersport is dan ook noodzakelijk. Voor bescherming van uw gezicht adviseren wij een crème te gebruiken die niet gebaseerd is op water.

 

Naar boven

Neem gerust contact met ons, wij helpen u graag!

 

U kunt ons telefonisch bereiken op +(31) 038 457 96 43  van maandag tot en met vrijdag 09.00u - 17.00u.

 

Of stel ons een vraag via ons contactformulier.

Volg ons op:

Enkele hoogtepunten van deze reis:

 

in totaal ca. 135 kilometer op pad met uw eigen span husky's

fascinerende winterse landschappen van de Finnmarksvidda hoogvlakte

twee overnachtingen in een unieke Tipi-bungalow

gebruik sauna en buitenjacuzzi

reizen in een klein gezelschap

grote kans op het Noorderlicht

heerlijke maaltijden van lokale ingrediënten

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

 

Reisdata: 20 april 2021 – 25 april 2021Reissom p.p. € 2.295,=

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

U kunt ons telefonisch bereiken op   van maandag tot en met vrijdag 09.00u - 17.00u.

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel

4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel4 dagen, 5 dagen, Lapland, winter, Noord Noorwegen, Noorwegen, huskysafari, sledehondentocht, meerdaagse, ijshotel