Zowel in de winter als in de zomer is Lapland een waar sprookje! Het biedt u, als reiziger, ongekende mogelijkheden tot het opdoen van vele nieuwe ervaringen en ontdekkingen. In de lange winter ligt er een dik pak sneeuw en kunt er onder andere lange sneeuwscootersafari's en geweldige sledehondentochten maken. Een unieke ervaring is een sneeuwschoenwandeling door de witte bossen. Er ligt een uitgebreid netwerk aan uitstekend onderhouden langlaufloipes en de ski- en snowboard mogelijkheden zijn uitgebreid. Als dan ook nog het Noorderlicht aan de hemel gaat dansen.... In de zomer is het er dag en nacht licht, zijn er oneindige mogelijkheden tot wandelen in de bergen, kanovaren, paardrijden, fietsen en worden er tal van andere excursies georganiseerd zoals een houtvlottentocht. Lapland staat bekend om zijn bijzondere overnachtingsmogelijkheden. Wat dacht u van een nachtje slapen in een sneeuwiglo in de winter en in een boomvilla in de zomer? Reizen per huurcamper door Lapland vanuit Rovaniemi of per trein dwars door Lapland winnen de laatste jaren meer en meer aan populariteit. Ontdek net als steeds meer reizigers de behaaglijke rust, de onvoorstelbare natuur, het heerlijke, pure eten en de bijzondere cultuur van de Sami, het rendiervolk, de oorspronkelijk bewoners van Lapland.

De wildernis van Lapland, Zweden

 

Ontdek het immense natuurreservaat Vindelfjällen, een verscholen parel in Lapland aan het einde van de weg in de ruige grensstreek van Zweden en Noorwegen. Beleef de imponerende natuur vanuit uw luxe bungalow met uitzicht over het water.  Te voet, te paard of vanaf het water maakt u kennis met de fascinerende berglandschappen van het reservaat. Vindelfjällen, waar 's zomers duizenden rendieren verblijven, is een echt wandelparadijs.  Een tocht per boot over de bergmeren Stor- en Lill Tjulträsk  is een ware belevenis.  Voor natuurliefhebbers en  vissers is de omgeving een waar eldorado. Maak kennis met de Sami-cultuur, de gezonde berglucht en geniet van heerlijke lokale gerookte delicatessen

Fly & drive - 8 dagen, vanaf € 1.195,= p.p.

 

Houtvlottentocht en boomvilla in Lapland, Zweden

 

In Lapland wacht u een spannend avontuur. U bouwt uw eigen vlot van dikke boomstammen die u alleen met touwen met elkaar verbindt. Onderweg slaapt u een nacht op een eiland en kookt u boven uw zelfgemaakte vuur. De volgende dag dobbert u naar het eindpunt en slaapt u in alle luxe van een zeer fraaie boombungalow!

 

 

 

 

 

Korte vakantie - 4 dagen - vanaf € 995,= p.p.

 

Naar boven

Neem gerust contact met ons, wij helpen u graag!

 

U kunt ons telefonisch bereiken op +(31) 038 457 96 43  van maandag tot en met vrijdag 09.00u - 17.00u.

 

Of stel ons een vraag via ons contactformulier.

Volg ons op:

U kunt ons telefonisch bereiken op   van maandag tot en met vrijdag 09.00u - 17.00u.