Van de ene verbazing in de andere...

 

Beleef een onvergetelijk cruise avontuur op en rond IJsland! U ontdekt de adembenemende natuur vol contrasten en maakt kennis met de interessante cultuur van dit buitengewone vulkaaneiland in de Noord Atlantische Oceaan op een unieke, ontspannen manier.

 

Met de OCEAN DIAMOND, een voormalige ijsbreker welke is omgebouwd tot kleinschalig, hoogwaardig expeditie cruiseschip, reist u niet alleen langs de spectaculaire kust van IJsland. Een breed scala aan interessante optionele excursies bieden u de mogelijkheid om de hotspots op het eiland op verschillende manieren te beleven.

 

Aan boord maakt u kennis met de levensstijl van de IJslanders en kunt u deelnemen aan tal van boeiende lezingen gegeven door het enthousiaste, ervaren expeditieteam. De crew staat u zowel aan boord als aan wal met raad en daad bij. Uw verblijft in een hut naar keuze, op basis van vol pension. U heeft de keuze uit verschillende, uiterst comfortabele hutten, allen uitgerust met eigen sanitaire voorzieningen. De reis is zo samengesteld dat u ’s avonds en ’s nachts vaart waardoor u overdag zoveel mogelijk tijd heeft al het moois wat het vaste land van IJsland u te bieden heeft optimaal te beleven.

Uw route op kaart

 

 

Klik op het kaartje voor een vergroting

 

Van dag tot dag

 

Dag 1.  Velkomin um borð, Welkom aan boord!

 

Na een comfortabele, rechtstreekse, vlucht vanaf Amsterdam of Brussel landt u op de internationale luchthaven Reykjavik-Keflavik. Daar staat de transfer per luxe touringcar al voor u gereed en wordt u naar de oude haven van de hoofdstad van IJsland, Reykjavik, gebracht. Onderweg zult u zich verbazen over de uitgestrekte lavavelden. Reykjavik betekend “Rokende baai” en is de meest noordelijke hoofdstad ter wereld en de meest westelijke hoofdstad van Europa. Aangekomen in de haven, op wandelafstand van het centrum van de stad, volgt de check-in op de OCEAN DIAMOND en kennismaking met de enthousiaste crew. Na een heerlijk diner van lokale smaakmakers zet u rond 20.00u koers richting het noorden naar het bijzondere schiereiland Snæfellsnes.

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen

Reykjavik

 

Dag 2. Stykkishólmur en Snæfellsnes

 

Uw eerste aanlegplaats tijdens deze reis is het kleine, pittoresk gelegen, vissersplaatsje Stykkishólmur. Het havenplaatsje ligt aan de noordzijde van het schiereiland Snæfellsnes. U meert er 08.00u aan. Stykkishólmur is het uitgangspunt voor uw verkenning van dit machtige schiereiland. Onderweg naar Stykkishólmur passeert u de Breiðafjörður-bocht waar u getrakteerd wordt op een uitbundig vogelleven, eigenaardige basaltformaties en adembenemende panoramische uitzichten. Snæfellsnes wordt ook wel IJsland in het klein genoemd omdat het alle IJslandse landschappen herbergt.  Stap in het ca. 1.100 zielen tellende Stykkishólmur van boord en wandel op eigen gelegenheid door de straatjes. Stykkishólmur is de belangrijkste plaats van het schiereiland en ligt dichtbij de 73 meter hoge, mythische berg Helgafell (“heilige berg”) die voor wandelaars een beklimming zeker waard is. U wordt op de top beloont met weidse uitzichten over de immense fjord Breiðafjörður. In Stykkishólmur kunt u een bezoek brengen aan het Volksmuseum welke is gevestigd in het fraaie houten gebouw “Norska Husið”, welke in 1828 als bouwpakket uit Noorwegen is geïmporteerd. Of vereer het IJslandse Eider Center, een modern museum en kenniscentrum welke u alles leert over de eidereend en de fascinerende methodes over het gebruik en verkrijgen van eidereenddons in het verleden en heden, met een bezoek. U kunt eveneens een bezoek brengen aan het Eldfjallasafn Volcano Museum waar u onder andere kunst kunt bewonderen over vulkanische erupties en ook de objecten en vulkanisch gesteente uit de unieke collectie van professor Haraldur Sigurdsson wie meer dan veertig jaar onderzoek heeft gedaan naar vulkanen wereldwijd.

U kunt daarnaast deelnemen aan een aantal verbluffende optionele excursies. Wat te denken van een Viking-Sushi boottocht over een deel van de fjord Breiðafjörður. U vaart door een sprookjesachtig landschap met een rijk vogelleven, met enig geluk ziet u er zeearenden, en fascinerende basaltformaties. Op een gegeven moment zal de boot haar net uitgooien en kunt u de vangst direct vanuit zee opeten. De sushi wordt “Viking Style” bereidt!  Indien u meer van het schiereiland Snæfellsnes wilt zien dan kunnen wij u de excursie per bus over het schiereiland aanbevelen. U reist door wonderschone landschappen, lavavelden, zwarte lavastranden en indrukwekkende gletsjers. Onderweg bezoekt u tevens de kleine vissersnederzetting Arnarstapi en het haaienmuseum in Bjarnarhöfn en maakt u een wandeling van ca. 45 minuten door ruig terrein. Bent u avontuurlijk ingesteld? Ga dan mee met de onvergetelijke excursie naar de gletsjer Snaefellsjokull. Een uiterst ervaring gids rijdt met een Snowcat naar de top van de gletsjer. Wanneer de weersomstandigheden goed zijn zult u versteld staan van de wonderschone uitzichten over de Hellissandur- en Breidafjördur baai met, op heldere dagen, een glimp van de Westfjorden op de achtergrond.

 

Rond 19.00u zal de OCEAN DIAMOND de haven van Stykkishólmur weer uitvaren en zet u koers richting de ruige Westfjorden.

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen

Snæfellsnes

 

Dag 3. De magische Westfjorden

 

U arriveert in de vroege ochtend in de sprookjesachtige maar o zo ruige Westfjorden waar de OCEAN DIAMOND in het kleurrijke hoofdplaatsje Ísafjörður aanmeert. Uw entree is groots; de spiegelende fjord wordt omgeven door stijl uit zee oprijzende bergformaties. De Westfjorden zijn het oudste gedeelte van IJsland en steken als een klauw uit de oceaan. Dit afgelegen, geïsoleerde gebied waar complete gebieden onbewoond en verlaten zijn is een droom voor natuurliefhebbers. U zult verstelt staan van de alom aanwezige natuurschoon; tafelbergen en dynamische fjorden die lang geleden gevormd zijn door enorme gletsjers en die diep het land indringen domineren het landschap. Ísafjörður telt iets meer dan 4.000 inwoners. Ísafjörður vormt het ideale uitgangspunt voor een aantal geweldige optionele excursies. Geniet van de stilte en de eenzaamheid tijdens het zeekajakken over de fjord, spot de ontelbare papegaaiduikers en andere zeevogels tijdens een trip naar het kleine eiland Vigur of bezoek per bus de wonderschone natuur in de regio en de prachtige waterval Dynjandi, de grootste waterval in het Westelijke fjordengebied. Het water in de Dynjandisá-rivier stort zich over een breedte van 30 meter aan de bovenkant tot 60 meter aan de benedenzijde over meer dan 100 meter trapsgewijs naar beneden. Of wandel door het oudste gedeelte van Ísafjörður, Eyri, waar een boerderij uit de 9e eeuw en vier gerestaureerde houten gebouwen uit de 18e eeuw staan. In één van de vier, Turnhús genaamd, vindt u tegenwoordig het Maritiem Museum Westfjorden. Na uw ontdekkingen vandaag zet de OCEAN DIAMOND in de late namiddag koers verder richting het noorden.

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen

Ísafjörður

 

Dag 4. Naar de Poolcirkel

 

In de loop van de ochtend bereikt u het vissersstadje Siglufjörður, gesitueerd in het uiterste noorden van IJsland en gelegen aan de sprookjesachtige, gelijknamige en vogelrijke fjord. Siglufjörður is het meest noordelijke stadje van het vaste land van IJsland. Naast al het natuurschoon beschikt het stadje onder andere over één van de beste havens voor visserij, het interessante, award winnende Herring Era (haring)museum en het Volksmuziekmuseum. In de vroege middag vaart u naar het eiland Grimsey, ca. 40 kilometer ten noorden van het vaste land van IJsland, op de Poolcirkel en daarmee het meest noordelijke punt van uw reis. Het 8 km2 grootte eiland wordt bewoond door vele duizenden vogels waaronder papegaaiduikers, noordse sterns en noordse stormvogels en slechts een honderdtal mensen. Vergeet uw camera niet om de vogels vast te leggen! Uw eindbestemming van vandaag is Akureyri, de hoofdplaats van het noorden van IJsland en op Reykjavik na de grootste plaats van IJsland. Voor IJslandse begrippen is de stad een metropool met zo’n 17.000 inwoners. Hier legt u net na middernacht aan.

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen

het eiland Grimsey, gelegen op de poolcirkel

 

Dag 5. Akureyri

 

Overdag blijft de OCEAN DIAMOND voor anker liggen in de plaats Akureyri. De stad ligt fraai aan de kop van de fjord Eyjafjoður tegen de achtergrond van de steile bergen waarvan de toppen het grootste gedeelte van het jaar onder een laag sneeuw bedolven zijn.  Vele oude, houten gebouwen geven de stad een haast provinciale charme. Vandaag bestaat de mogelijkheid de stad en de omliggende wonderlijke wereld te ontdekken. Een absolute aanrader is een optionele busrit per luxe touringcar te maken naar de wonderschone omgeving rond het iconische Mývatn-meer. Dit gebied geldt als één van de belangrijkste broedgebieden van IJsland voor vele vogelsoorten (met name verschillende eendensoorten) en kent uiterst spectaculaire vulkanische activiteiten. De reis per bus voert u langs één van de mooiste watervallen van IJsland; de charismatische Goðafoss, waar het water van de Skjálfandafljót rivier over een breedte van 30 meter 12 meter naar beneden tuimelt. Rond het Mývatn-meer zult u uw ogen uitkijken bij de bijzondere, grillige lavaformaties van Dimmuborgir, de pseudokraters van Skútustaðir, bij de grote gitzwarte explosiekrater Hverfell, het solfatarenveld bij Hverir en het zeer actieve gebied bij de Kraflavulkaan. Aan het einde van uw bezoek aan het Mývatn-meer heeft u de tijd om te ontspannen in de warme thermale baden van Mývatn Nature Baths.

Een tweede mogelijk voor een geweldige uitstap per bus in de omgeving is om de natuurschone hoogtepunten zoals de beeldschone Eyjafjord, de prachtige bergpas Vikurskard en één van de mooiste watervallen van IJsland, de Goðafoss, te combineren met de goed bewaard gebleven, uit 1850 daterende boerderij “Laufás”. De boerderij is tegenwoordig een museum en geeft u uitstekende indrukken over de zware leefomstandigheden uit vervlogen tijden. De boerderij is opgebouwd uit aarde en turf en werd bewoond door een lokale priester met zijn aanhang. Het was één van de rijkste boerderijen in de omgeving.

Indien u liever per huurauto de omgeving verkent dan helpen wij u graag met het boeken van de huurauto voor vandaag.

Golfers kunnen hun hart ophalen en een ronde spelen op 's werelds meest noordelijk gelegen 18 holes golfbaan ter wereld.  De golfbaan van Akureyri is niet alleen bekend vanwege het jaarlijkse tournooi "Arctic Open" wat er gespeeld wordt,  vanwege haar natuurschone ligging, spectaculaire uitzichten over de omgeving en haar faciliteiten is de golfbaan opgenomen in de lijst van100 beste golfbanen in Europa.

 

Net voor middernacht vertrekt de OCEAN DIAMOND weer vanuit de haven van Akureyri en zet u koers richting het oosten.

 

IJsland, vakantie, cruisse, expeditie, reis, 10 dagen, Ocean Diamond

De Goðafoss waterval

 

Dag 6. De walvissen rond Húsavík

 

Vroeg in de ochtend arriveert u in het nette en aangename vissersplaatsje Husavik. Kleurrijke trawlers, het donkere water en de met sneeuw bedekte bergen aan de andere kant van de baai en de uit in 1907 uit Noors hout gebouwde ongebruikelijk gevormde kerk met zijn 26 meter hoge spits vormen een prachtig plaatje. Húsavík is naast een belangrijk vissersplaatsje dé uitvalsbasis op IJsland voor een walvissenexcursie. Voor de kust komen vele walvisachtigen voor zoals bultruggen, dwergvinvissen, vinvissen, orka’s, dolfijnen en bruinvissen. U kunt optioneel deelnemen aan een geweldige safari per RIB-boot waarbij u op zoek gaat naar deze bijzondere bewoners van de oceanen. Tijdens de safari bezoekt u ook de wateren rond het eilandje Lundey, vernoemd naar de kleurrijke papegaaiduiker. Het eilandje steekt zo’n 34 meter boven de zee uit, is zo’n 200 meter lang en 100 meter breed. Tijdens het broedseizoen leven er zo’n 300.000 papegaaiduikers.

Wilt u de omgeving nader verkennen? Ga dan mee op de optionele excursie en verbaas u over de natuurwonderen onderweg. U bezoekt onder meer de hoefijzervormige canyon Ásbyrgi (de godenburcht). Volgens de sage is Ásbyrgi ontstaan door de god Óðinn die op zijn achtbenige hengst Sleipnir voorbij reed. De hengst zette zijn hoeven neer en creëerde zo Ásbyrgi. Ook de indrukwekkende gletsjer canyon Jökulsargljufur en de bekende echo-rotsen Hljodaklettar ontbreken niet. Net als de bulderende Dettifoss, de krachtigste waterval van Europa die 44 meter hoog is, 100 m breed is en per seconde maar liefst 500 m3 water verwerkt.

Een derde niet alledaagse excursie is een zeevistrip waarbij u vist op kabeljauw, heilbot en schelvis. Een ervaren zeevisser voorziet u tijdens de trip van tips en zal u helpen waar hij kan. Aan het einde van de trip ligt een sashimi van uw vangst op u te wachten. Met enig geluk ziet u tijdens de trip zelfs walvissen!

Indien u deze dag een pracht van een wandeling wilt maken dan kunt u optioneel deelnemen aan een hike door de Ásbyrgi-kloof. De kloof is ontstaan als gevolg van een verwoestende overstroming na de uitbarsting van de vulkaan onder de Vatnajökull ijskap duizenden jaren geleden. Ásbyrgi behoorde vroeger tot de welvarendste gebieden van het land. Er lagen hier grote stukken bos en grasland. Deze werden in de 17de en 18de eeuw vernield door overstromingen van de Jökulsá á Fjöllum, de op één na grootste rivier op IJsland. Door de goed beboste hoefijzervormige canyon (zo’n 4 km lang, 1 km breed en 100 m hoge rotswanden) wandelt u naar de top van de herkenbare rotsformatie gelegen in het midden van de canyon, genaamd Eyjan (het eiland). Van de top van Eyjan geniet u van prachtige uitzichten over de kloof en de zwarte stranden in het noorden.

 

Na een dag vol geweldige belevenissen vaart u rond 17.00u verder richting het oosten van IJsland. Geniet van het diner met uitzicht en ga ’s avonds aan dek en geniet van de middernachtzon of misschien ziet u nog een walvis!

 

IJsland, vakantie, cruisse, expeditie, reis, 10 dagen, Ocean Diamond

 

Dag 7. Seyðisfjörður

 

De OCEAN DIAMOND brengt u vandaag naar het plaatsje Seyðisfjörður in het oosten van IJsland. Onderweg heeft u kunnen genieten van oneindige uitzichten en prachtige bergformaties. U vaart door een lange fjord waar Seyðisfjörður aan het einde wacht. Hier legt u rond 08.00u aan. Ook vandaag kunt u weer optioneel deelnemen aan bijzondere excursies. Zo kunt u te IJslands paard op zoek gaan naar zeehonden. Nadat u de fijne kneepjes van het paardrijden op een IJslands paard zijn bijgebracht trekt u de ongerepte natuur in en rijdt u door een uitgestrekte delta gevormd door twee grote gletsjerrivieren in de omgeving van de boerderij Húsey. Hier vindt u grote aantallen zeehonden die een behoorlijke afstand landinwaarts afleggen om te rusten aan de oevers van de glinsterende gletsjerrivieren. De tocht te paard brengt u naar de best mogelijke plekken om de zeehonden te observeren. Het wemelt er ook van de vogels.

Een tweede optionele excursie vandaag is een unieke mogelijkheid om één van de meest afgelegen plaatsen van IJsland te bezoeken die zelfs maar weinig IJslanders hebben gezien. De excursie begint met een rit naar de archeologische vindplaats ϸórarinstaðir, waar u een interessante opgraving van het Vikingtijdperk bekijkt. Vanaf daar gaat de reis verder langs de prachtige fjord omringd door hoge bergen naar het natuur- en erfgoedcentrum van Skálanes, welke 1250 hectare beslaat. Het centrum heeft tot doel een omgeving te creëren waar het IJslandse milieu en de culturele geschiedenis kunnen worden onderzocht en beleefd, met behoud van een model voor duurzaam toerisme. Het gebied is een rijk habitat voor ongeveer 50 verschillende vogelsoorten in de zomer. Voordat u terugkeert naar  Seydisfjordur zult u genieten van enkele lokale versnaperingen bij Skálanes.

Ook als wandelaar kunt u vandaag uw hart ophalen; u kunt mee op een werkelijk prachtige, optionele hike. De weg naar het beginpunt van de wandeling is al een hoogtepunt; u passeert talloze watervallen, rijdt over een bergpas, langs het meer Lögurinn (waar een monster in zou leven dat door de lokale bevolking Lagarfljótsormurinn wordt genoemd) en langs het grootste bos van IJsland, Hallormsstaðaskógur. Uw hike volgt een schuimend riviertje stroomopwaarts. Ongeveer halverwege wordt u getrakteerd op geweldige uitzichten en de canyon en de waterval Litlanesfoss, welke van basaltrotsen tuimelt. U vervolgt uw hike tot de Hengifoss, wat hangende waterval betekent, opdoemt. De Hengifoss is met zijn 118 meter één van de hoogste watervallen van IJsland en wordt omgeven door kleurrijke rotswanden. Metersdikke basalt worden afgewisseld door dunne lagen, rode klei. Deze kleilaag is ontstaan in de Tertiair periode waarin IJsland werd gevormd. Op uw weg terug heeft u fraaie uitzichten over het meer Lögurinn.

Rond middernacht vertrekt u weer uit Seyðisfjörður.

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen

Blik op Seyðisfjörður

 

Dag 8. De gletsjers van het Vatnajökull Nationaal Park

 

Rond 06.00u in de ochtend arriveert de OCEAN DIAMOND in de vissersplaats Djúpivogur. Het is de oudste handelsplaats op IJsland. In het plaatsje staan gebouwen uit de tijd dat de Denen de handel op IJsland domineerden van 1788 tot 1920. Djúpivogur is gelegen op een landtong tussen de fjorden Berufjörður en de Hamarsfjörður met op de achtergrond hoge bergen. Het plaatsje dient als startpunt voor onder andere de optionele excursie naar de ongelooflijke glaciale gletsjerlagune Jökulsárlón. Grote brokken ijs die afbreken van de gletsjer Breiðamerkurjökull, een zijtak van de enorme gletsjer Vatnajökull welke ca. 9% van de oppervlakte van IJsland bedekt, vullen de lagune en drijven langzaam af naar zee. Per amfibievoertuig rijdt u de lagune in en vaart in de surrealistische wereld tussen de ijsbergen door. Neem uw camera mee en laat u vereeuwigen in dit theater van moeder natuur! Tijdens de broedtijd wordt u enthousiast onthaalt door de vele honderden Noordse Sterns die aan de oever van de lagune broeden. De lagune, welke op sommige plekken maar liefst 230 meter diep is en daarmee het diepste meer van IJsland is, is tevens een populaire hang-out voor luierende zeehonden.

U heeft vandaag de mogelijkheid om op een unieke en avontuurlijke manier de grootste gletsjer van Europa, de Vatnajökull, de bewonderen in al haar pracht. U vertrekt per bus vanuit Djúpivogur waarna u overstapt op de gletsjer in een speciaal uitgeruste 4WD-voertuig. Op de top heeft u niet alleen geweldige uitzichten over de gletsjer, de bergen, de dalen en de oceaan maar wacht u ook een spannende rit per sneeuwscooter. Filmscenes als mede de openingsscene van de James Bond film “A View to a Kill” zijn hier opgenomen. In 2011, was de gletsjer te zien in de populaire HBO serie “Game of Thrones”. Onderweg tijdens deze excursie nuttigt u de lunch in het kreeftenrestaurant “Humarhöfnin” in Höfn, de kreeftenhoofdstad van IJsland.

Een andere avontuurlijke excursie welke u vandaag kunt maken is een tocht per zogenaamde superjeep naar de verborgen schatten van de natuur in het Nationaal Park Vatnajökull. De jeeptour voert niet alleen dwars door glaciale rivieren maar ook door onvoorstelbare berglandschappen met nauwe kloven en bruisende watervallen en kolkende wateren.

 

Rond 18.00u is het voor de OCEAN DIAMOND weer tijd om te vertrekken en koers te zetten naar de mythische Vestmannaeyjar-eilanden. Blijf zoveel mogelijk buiten op het dek om van de prachtige uitzichten op de gletsjers te genieten!

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen

Boottocht over het Jökulsárlón

 

Dag 9. De Vestmannæyjar (Westmaneilanden)

 

De wonderlijke eilandengroep Vestmannæyjar ligt even ten zuiden van IJsland en is zo’n 10.000 jaar geleden door vele gewelddadige vulkaanuitbarstingen beginnen te ontstaan. Het eilandje Surtsey is het jongste “lid” van Vestmannæyjar en ontstond in 1963 door een onderzeese vulkanische eruptie. Het is daarmee een van de jongste landmassa’s op aarde. U legt aan in het idyllisch gelegen Heimaey, de hoofdplaats van het gelijknamige eiland. Heimaey is het enig bewoonde eiland van de eilandgroep. U kunt vandaag van boord gaan en zelfstandig een wandeling maken door het stadje en over een deel van het eilandje. Wilt u meer zien van de fraaie natuur? Ga dan mee met een optionele excursie per bus en verwonder u over de unieke en fascinerende landschappen en het diverse vogelleven. Uiteraard maakt u een stop bij de huizen die door een enorme vulkanische eruptie in 1973 half bedolven werden onder het lava. De excursie eindigt bij het interessante Vulkanisch Centrum, waar u onder andere alles leert over het ontstaan van het eiland Surtsey, de vulkanische eruptie in 1973 en de ecologie van IJsland.

Houdt u van golf? Dan heeft u vandaag optioneel de kans om ca. 5 uur op de beroemde Vestmannaeyjar golfbaan uw vaardigheden te testen. De golfbaan ligt pal aan zee in een verzonken vulkanische krater. De panoramische uitzichten over de ruige kustlijn en de omliggende vulkanische landschappen van deze 18 holes, par 70 baan maken deze golfbaan tot één van de mooiste van IJsland. Niet voor niets is deze golfbaan opgenomen in de lijst van 100 beste golfbanen in Europa van Golf Digest. Een “must play” voor iedere golfliefhebber!

De ruige eilandengroep kent een eveneens ruige geschiedenis en vele catastrofes hebben plaatsgevonden op het eiland Heimaey voor haar bewoners. Wellicht het meest tragische incident vond plaats in juli 1627 toen het eiland werd overmeesterd door Algerijnse piraten. Zij plunderden, staken huizen, boerderijen en de kerk in brand en kidnapten en doodden 242 van de 500 eilandbewoners. U kunt vandaag optioneel mee op een ca. 2 uur durende wandeling waarin u de tragische geschiedenis van deze Algerijnse overval krijgt uitgelegd. U bezoekt tijdens de wandeling enkele van de belangrijkste plaatsen van dit gruwelijke incident. De excursie eindigt bij het interessante Vulkanisch Centrum, waar u onder andere alles leert over het ontstaan van het eiland Surtsey, de vulkanische eruptie in 1973 en de ecologie van IJsland.

 

Om 21.00u is het tijd om de Vestmannæyjar gedag te zeggen en zet u koers richting Reykjavik.

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen

Een boerderij op de Vestmannæyjar

 

Dag 10. Reykjavik

 

Rond 08.00u legt de OCEAN DIAMOND weer aan in Reykjavik en neemt u afscheid van de crew. U wordt teruggebracht naar de luchthaven voor uw rechtstreekse terugvlucht naar Amsterdam of Brussel.

Wilt u de natuurwonderen van de Golden Circle (de machtige Gullfoss waterval, het geothermische gebied vol hete bronnen Haukadalur met onder andere de charismatische geiser Strokkur en de bijzondere breuklijn van de Euraziatische- en Noord-Amerikaanse tektonische platen in het Þingvellir Nationaal Park) bewonderen en/of de IJslandse hoofdstad Reykjavik verkennen? Dan adviseren wij de reis met één nacht te verlengen. Uiteraard kunt u deze reis verlengen met één van onze autorondreizen, camperreizen of een korte verlening naar Groenland.

 

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen

 

Naar boven

 

Verblijf

 

OCEAN DIAMOND

 

U bent te gast op de OCEAN DIAMOND, welke in eigendom is van de IJslandse rederij Iceland Pro Cruises. De crew bestaat uit ervaren, veelal IJslandse bemanningsleden. De voertaal aan boord is Engels.

Door haar compacte formaat kan de Ocean Diamond fjorden en baaien invaren welke te ondiep zijn voor grotere schepen. Dankzij de twee stabilisatoren die het schip stabiel houden en een versterkte romp is de Ocean Diamond het ideale schip om de wateren rondom IJsland te verkennen.

 

Het schip beschikt over 107 moderne hutten met eigen sanitaire voorzieningen in verschillende klasses. Aan boord hangt een informele sfeer en de enthousiaste crewleden en expeditieleiders helpen u graag met al uw vragen. U verblijft op basis van vol pension. De maaltijden en snacks zijn bereid door bevlogen chefs. Na een dag vol ontdekkingen kunt u interessante, afwisselende presentaties gegeven door lokale experts bijwonen, ontspannen een boek lezen in de goed gevulde Polar bibliotheek, relaxen tijdens een gezondheids- of schoonheidsbehandeling in de Spa aan boord, een drankje doen in de gezellige bar of genieten van het uitzicht over spectaculaire Arctische landschappen vanaf de Panorama Salon.

 

Alle hutten zijn voorzien van douche en toilet, televisie, kast, koelkast, haardroger en toegang tot satelliettelefoon. De hutten worden dagelijks schoongemaakt en er is een service waarbij de bedden worden klaargemaakt voor de nacht. In geval van ziekte kunnen de maaltijden in uw hut worden geserveerd.

 

Specificaties OCEAN DIAMOND:

 

 • Land van registratie: Bahama's
 • Gebouwd: 1974
 • Gerenoveerd: 1986 en 2012
 • Aantal bemannings- en crewleden: 106
 • Maximum aantal passagiers: 210
 • IJsclassificatie: 1D
 • Lengte: 124 meter
 • Breedte: 16 meter
 • Diepgang: 4,9 meter
 • Maximale snelheid: 15 knopen (27,8 km per uur)
 • Voltage aan boord: 220V

 

Hutinformatie: klik op een hut type voor meer informatie

Type P: Buitenhut met patrijspoort:  ca. 19 m2 | dek 3 | 2 slaapplaatsenBuitenhut met patrijspoort Hutnummers:307, 308, 309, 310, 311, 312, 314, 315, 318, 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328, 329, 331, 333 Oppervlakte: ca  19 m2 Gelegen op: dek 3 Buitenhutten in deze categorie verwelkomen u met een tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en een eigen badkamer met douche. Met 19 vierkante meter zijn ze ruim en bieden u de mogelijkheid uit te rusten en te ontspannen na een spannende dag. Een kledingkast en een koelkast zijn verdere voorzieningen. De individuele temperatuurregelingen, satelliettelefonie, TV met dvd-speler en föhn maken uw verblijf nog aangenamer. Geniet van het uitzicht op het water en het landschap door de twee patrijspoorten. Alle hutten van deze categorie zijn in 2018 opnieuw ingericht. Type O: Buitenhut met belemmerd uitzicht:  ca. 19 m2 | dek 5 en 6 | 2 slaapplaatsenBuitenhut met belemmerd uitzicht Hutnummers:501, 507, 508, 510, 512, 517, 520, 522, 605, 606, 607, 608, 609, 610, 611, 612, 615, 622, 625 Oppervlakte: ca  19 m2 Gelegen op: dek 5 en 6 Deze buitenhutten  zijn ongeveer 19 vierkante meter groot en beschikken over een tweepersoonsbed of twee aparte bedden en een eigen badkamer met douche. Elke hut is uitgerust met een tv met DVD-speler, een kledingkast, een koelkast, individuele temperatuurregelaars, een haardroger en satelliettelefonie. Het zicht door het grote raam wordt belemmerd door de reddingsboten of andere delen van het schip. Alle hutten van deze categorie zijn in 2016 en 2017 opnieuw ingericht en hebben een groot raam. Type D: Buitenhut met venster: ca. 17-19 m2 | dek 4, 5, 6 | 2 slaapplaatsenBuitenhut met venster Hutnummers:401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409, 410, 414, 415, 416, 417, 418, 419, 431, 502, 503, 504, 505, 506, 509, 511, 514, 515, 516, 518, 600, 601, 602, 603, 604, 614, 616, 617, 618, 619, 620, 621, 623 Oppervlakte: ca 17-19 m2 Gelegen op: dek 4, 5 en 6 Beschrijving: Buitenhutten in categorie D zijn 17 tot  en met19 vierkante meter groot en beschikken over een tweepersoonsbed of twee aparte bedden en een eigen badkamer met douche. De hut heeft ook een tv met dvd-speler, een kledingkast en een koelkast. Verdere voorzieningen zijn individuele temperatuurregelaars, een haardroger en satelliettelefonie. Het grote raam biedt een fantastisch, onbeperkt uitzicht op de oceaan en de landschappen. Alle hutten op dek 5 en 6 zijn opnieuw ingericht in 2016 en 2017. Type A: Balkon Suite: ca. 30 m2 | dek 7 | 2 slaapplaatsenBalkon Suite Hutnummers:701, 702, 703, 704, 705, 706, 707, 708, 709, 710 Oppervlakte: ca. 30 m2 Gelegen op: Dek 7 De balkon suites beschikken over een tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en een eigen badkamer met douche. Een zithoek met tv met dvd-speler, kledingkast en koelkast maakt uw verblijf nog aangenamer. Extra voorzieningen zijn een haardroger en satelliettelefonie. Geniet van het uitzicht vanaf de kamerhoge ramen of een balkon dat toegankelijk is via een schuifdeur. Alle suites van deze categorie zijn in 2015 opnieuw ingericht. Type T: Driepersoons buitenhut: ca. 19 m2 | dek 3 | 3 slaapplaatsenBuitenhut met belemmerd uitzicht Hutnummers:316, 317, 319, 332, 335, 337 Oppervlakte: ca  19 m2 Gelegen op: dek 3 De driepersoons buitenhutten zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, een hoog bed en een eigen badkamer met douche. Met 19 vierkante meter zijn ze ruim en voorzien van tv met DVD-speler, kledingkast, koelkast, individuele temperatuurregelaars, satelliettelefonie en een haardroger. Geniet van het uitzicht op de Noord-Atlantische zee via twee patrijspoorten. Alle hutten van deze categorie zijn in 2018 opnieuw ingericht. Type B: Buitenhut XL: ca. 37 m2 |dek 4 | 4 slaapplaatsenBuitenhut XL Hutnummers:411, 412, 430, 432, 433, 434, 435, 436, 437, 439 Oppervlakte: ca 37 m2 Gelegen op: dek 4 De ruime familiehutten bieden 37 vierkante meter aan ruimte. U vindt er een slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee aparte bedden en een tweede kamer met twee slaapbanken die overdag om te bouwen zijn tot zitgelegenheid. Er zijn twee badkamers met ieder een eigen toilet met een douche. Geniet van de cruise met uw familie of vrienden in een zithoek uitgerust met tv, kledingkast en koelkast. Andere voorzieningen zijn individuele temperatuurregelaars, een haardroger en satelliettelefonie. Grote ramen bieden een fantastisch uitzicht op de wonderlijke Arctische wereld. Alle hutten van deze categorie zijn in 2018 opnieuw ingericht.

 

Naar boven

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthDe MS OCEAN DIAMONDOp het dek genieten van de Arctische landschappenHet acherdek met zwembad en de ZodiacsOp het dek voorop het schipEen deel van de reddingsbotenDe entree ruimte met receptieEen deel van de loungeDe ruimte waar de presentaties worden gegevenHet restaurantHet achterdekDiner op het achterdekDe bibliotheekDe bar/LoungeDe barGenieten van het diner op het achterdekDeel van het achterdekGebakbuffetTerug van zodiaclandig<>x

 

 

Tarieven en vertrekdata

 

Bij de reissom inbegrepen zijn:

 

 • Retourvlucht Amsterdam Schiphol - Luchthaven Reykjavik Keflavik met Icelandair inclusief:
  • Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen
  • Een stuk ruimbagage per persoon van maximaal 23 kg ruimbagage
  • Een stuk cabinebagage per persoon van maximaal 10 kg en een klein persoonlijk item, bijvoorbeeld een kleine handtas of laptoptas.
 • Retourtransfers tussen de luchthaven Reykjavik Keflavik en de haven van Reykjavik  (ca. 50 minuten)
 • 9 overnachtingen in een hutaccommodatie naar keuze voorzien van privé sanitaire voorzieningen aan boord van de MS OCEAN DIAMOND inclusief:
  • Vol pension vanaf het diner op dag 1 tot en met het ontbijt op dag 10 (ontbijt, lunch, diner)
  • Koffie, thee en water
  • Meerdere malen per dag versnaperingen/snacks
  • Engels- en Duitssprekende crew
  • Alle presentaties/lezingen aan boord gegeven door de crew en lokale experts (in het Engels en Duits)
  • Entertainmentprogramma aan boord
  • Windjack
  • Landingen met RIB-boten (weersafhankelijk)

 

Als extra's ontvangt u van Go North:

 • Uitgebreide reisgids over IJsland
 • Gedetailleerde landkaart van IJsland
 • Uitgebreide reisinformatie met persoonlijke tips

 

Tarieven:

U heeft keuze uit de volgende type hutaccommodatie:

Type P: tweepersoons buitenhut met patrijspoort

Type O: tweepersoons buitenhut met venster met belemmerd uitzicht

Type D: tweepersoons buitenhut met venster

Type A: tweepersoons Balkon Suite met groot terras

Type T: driepersoons buitenhut met patrijspoort

Type B: vierpersoons buitenhut XL met venster

 

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een tweepersoons bezetting wanneer u voor 28 februari 2019 boekt:

Vertrek op:zaterdag 11 mei 2019maandag 20 mei 2019woensdag 29 mei 2019zondag 16 juni 2019dinsdag 25 juni 2019donderdag 04 juli 2019zaterdag 13 juli 2019woensdag 31 juli 2019zaterdag 31 augustus 2019Type P€ 2.895€ 2.895€ 3.040€ 3.040€ 3.040€ 3.040€ 3.040€ 3.040€ 2.895Type O€ 3.445€ 3.445€ 4.175€ 4.175€ 4.175€ 4.175€ 4.175€ 4.175€ 3.445Type D€ 4.795€ 4.795€ 4.995€ 4.995€ 4.995€ 4.995€ 4.995€ 4.995€ 4.795Type A€ 7.695€ 7.695€ 7.995€ 7.995€ 7.995€ 7.995€ 7.995€ 7.995€ 7.695Type B€ 6.325€ 6.325€ 6.595€ 6.595€ 6.595€ 6.595€ 6.595€ 6.595€ 6.325

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een driepersoons bezetting wanneer u voor 28 februari 2019boekt.

Vertrek op:zaterdag 11 mei 2019maandag 20 mei 2019woensdag 29 mei 2019zondag 16 juni 2019dinsdag 25 juni 2019donderdag 04 juli 2019zaterdag 13 juli 2019woensdag 31 juli 2019zaterdag 31 augustus 2019Type T€ 2.095€ 2.095€ 2.180€ 2.180€ 2.180€ 2.180€ 2.180€ 2.180€ 2.095Type B€ 4.335€ 4.335€ 4.520€ 4.520€ 4.520€ 4.520€ 4.520€ 4.520€ 4.335

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een vierpersoons bezetting wanneer u voor 28 februari 2019 boekt.

Vertrek op:zaterdag 11 mei 2019maandag 20 mei 2019woensdag 29 mei 2019zondag 16 juni 2019dinsdag 25 juni 2019donderdag 04 juli 2019zaterdag 13 juli 2019woensdag 31 juli 2019zaterdag 31 augustus 2019Type B€ 3.345€ 3.345€ 3.490€ 3.490€ 3.490€ 3.490€ 3.490€ 3.490€ 3.345

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een eenpersoons bezetting wanneer u voor 28 februari 2019 boekt.

Vertrek op:zaterdag 11 mei 2019maandag 20 mei 2019woensdag 29 mei 2019zondag 16 juni 2019dinsdag 25 juni 2019donderdag 04 juli 2019zaterdag 13 juli 2019woensdag 31 juli 2019zaterdag 31 augustus 2019Type P€ 4.795€ 4.795€ 4.995€ 4.995€ 4.995€ 4.995€ 4.995€ 4.995€ 4.795Type O€ 6.695€ 6.695€ 7.025€ 7.025€ 7.025€ 7.025€ 7.025€ 7.025€ 6.695Type D€ 8.195€ 8.195€ 8.595€ 8.595€ 8.595€ 8.595€ 8.595€ 8.595€ 8.195Type A€ 12.995€ 12.995€ 13.595€ 13.595€ 13.595€ 13.595€ 13.595€ 13.595€ 12.995Type B€ 10.785€ 10.785€ 11.275€ 11.275€ 11.275€ 11.275€ 11.275€ 11.275€ 10.785

 

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een tweepersoons bezetting wanneer u vanaf 28 februari 2019 boekt.

Vertrek op:zaterdag 11 mei 2019maandag 20 mei 2019woensdag 29 mei 2019zondag 16 juni 2019dinsdag 25 juni 2019donderdag 04 juli 2019zaterdag 13 juli 2019woensdag 31 juli 2019zaterdag 31 augustus 2019Type P€ 3.775€ 3.775€ 3.960€ 3.960€ 3.960€ 3.960€ 3.960€ 3.960€ 3.775Type O€ 5.250€ 5.250€ 5.495€ 5.495€ 5.495€ 5.495€ 5.495€ 5.495€ 5.250Type D€ 6.395€ 6.395€ 6.695€ 6.695€ 6.695€ 6.695€ 6.695€ 6.695€ 6.395Type A€ 10.215€ 10.215€ 10.860€ 10.860€ 10.860€ 10.860€ 10.860€ 10.860€ 10.215Type B€ 8.285€ 8.285€ 8.770€ 8.770€ 8.770€ 8.770€ 8.770€ 8.770€ 8.285

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een driepersoons bezetting wanneer u vanaf 28 februari 2019boekt.

Vertrek op:zaterdag 11 mei 2019maandag 20 mei 2019woensdag 29 mei 2019zondag 16 juni 2019dinsdag 25 juni 2019donderdag 04 juli 2019zaterdag 13 juli 2019woensdag 31 juli 2019zaterdag 31 augustus 2019Type T€ 2.640€ 2.640€ 2.765€ 2.765€ 2.765€ 2.765€ 2.765€ 2.765€ 2.640Type B€ 5.660€ 5.660€ 5.980€ 5.980€ 5.980€ 5.980€ 5.980€ 5.980€ 5.660

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een vierpersoons bezetting wanneer u vanaf 28 februari 2019 boekt.

Vertrek op:zaterdag 11 mei 2019maandag 20 mei 2019woensdag 29 mei 2019zondag 16 juni 2019dinsdag 25 juni 2019donderdag 04 juli 2019zaterdag 13 juli 2019woensdag 31 juli 2019zaterdag 31 augustus 2019Type B€ 4.345€ 4.345€ 4.590€ 4.590€ 4.590€ 4.590€ 4.590€ 4.590€ 4.345

Onderstaande tarieven gelden per persoon bij een eenpersoons bezetting wanneer u vanaf 28 februari 2019 boekt.

Vertrek op:zaterdag 11 mei 2019maandag 20 mei 2019woensdag 29 mei 2019zondag 16 juni 2019dinsdag 25 juni 2019donderdag 04 juli 2019zaterdag 13 juli 2019woensdag 31 juli 2019zaterdag 31 augustus 2019Type P€ 6.290€ 6.290€ 6.610€ 6.610€ 6.610€ 6.610€ 6.610€ 6.610€ 6.290Type O€ 8.885€ 8.885€ 9.310€ 9.310€ 9.310€ 9.310€ 9.310€ 9.310€ 8.885Type D€ 10.875€ 10.875€ 11.395€ 11.395€ 11.395€ 11.395€ 11.395€ 11.395€ 10.875Type A€ 17.570€ 17.570€ 18.690€ 18.690€ 18.690€ 18.690€ 18.690€ 18.690€ 17.570Type B€ 14.195€ 14.195€ 15.050€ 15.050€ 15.050€ 15.050€ 15.050€ 15.050€ 14.195

 

Bovengenoemde tarieven zijn gebaseerd op de laagst geprijsde vluchtklasse. De meeste luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende vervoersklassen. Vaak is er uitsluitend sprake van een prijsverschil tussen verschillende klassen en is er geen verschil in beenruimte en/of verzorging. Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag controleren wij de beschikbaarheid van de vluchtklasse. Mocht de gewenste vluchtklasse niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij direct contact met u op voor overleg. Tegen een toeslag kunt u dan eventueel een hogere vluchtklasse boeken of we kijken naar een andere vertrekdatum.

 

U vliegt met Icelandair vanaf de luchthaven Amsterdam Schiphol rechtstreeks naar de luchthaven Reykjavik Keflavik.

 

Vluchtschema:

 

Schiphol - Keflavik vertrek 14.00u - aankomst 15.10u

Keflavik - Schiphol vertrek 11.10u - aankomst 16.20u

De vliegduur bedraagt ca. 3 uur, het is op IJsland 2 uur vroeger dan bij ons.

 

Indien u vanaf vliegveld Brussel Airport wilt vertrekken dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende prijsopgave.

 

 

Bijkomende kosten per reserveringsnummer

 

• Go North berekent geen reserveringskosten, per boeking wordt een bedrag van € 15,= aan bijdrage garantieregeling reisgelden GGTO berekend. Klik hier voor meer informatie over het GGTO.

• Eventuele kosten voor een reis- en/of annuleringsverzekering. Deze dient u zelf af te sluiten. Klik hier voor meer  informatie

 

  Het leven aan boord(pagina opent in een nieuw venster)

 

   Optionele excursies(pagina opent in een nieuw venster)

 

   Reisuitbreidingen(pagina opent in een nieuw venster)

 

  Reserveringsaanvraag(pagina opent in een nieuw venster)

Meer inspiratie

 

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthVertrek vanuit ReykjavikDe middernachtzon tegemoetAankomst te StykkishólmurOp de SnæfellsjökullDe vangst tijdens de excursie Viking SushiEen deel van de vangst tijdens de Viking Sushi excursieDe ruige rotskust van Snæfellsnes met vele vogelrotsenEen deel SnæfellsnesRichting de WestfjordenDe machtige fjorden van de WestfjordenAankomst te ÍsafjörðurEen ribboot-safari door een deel van de WestfjordenDe charismatische Dynjandi watervalPapegaaiduikersSiglufjörðurHet haringmuseum te SiglufjörðurAkureyriDe GoðafossEen pseudokrater in het Myvatn-meerHusavikWalvisDe donderde DettifossSeyðisfjörðureen deel van het natuurreservaat SkálanesDjúpivogurJökulsárlónOp de sneeuwscooter op de VatnajökullAankomst op de Vestmannaeyjar-eilandenRibbootexcursie VestmannaeyjarGolfen op de Vestmannaeyjar<>x

 

Naar boven

Neem gerust contact met ons, wij helpen u graag!

 

U kunt ons telefonisch bereiken op +(31) 038 457 96 43  van maandag tot en met vrijdag 09.00u - 17.00u.

 

Of stel ons een vraag via ons contactformulier.

Volg ons op:

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North

U kunt ons telefonisch bereiken op   van maandag tot en met vrijdag 09.00u - 17.00u.

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagenIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMONDIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North

IJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go NorthIJsland, cruise, reis, vakantie, expeditie, 10 dagen, OCEAN DIAMOND, Go North